Türkiye'yi Fay Hatları Ağrı'yı Faydacılar Yıktı

Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Cenap Elem depremi Ağrı’da yaşanan yıkımla özdeşleştirerek kaleme aldı.

Türkiye'yi Fay Hatları Ağrı'yı Faydacılar Yıktı

Cenap Elem'in ''AĞRI'DA HER ZAMAN DEPREM VAR..!'' başlıklı yazısı şu şekilde ;

 Biz depremin hep yer altından kaynaklı olarak biliyoruz , yani yer altındaki fay hattının kırılması veya oynamasından  kaynaklı depremler oluşuyor, fakat     Ağrı coğrafyasında ,fay hatları hep yeryüzünde istedikleri gibi istedikleri zaman memlekette deprem etkisi yaratarak memleketin altını üstüne getiren "FAY" DACILAR var..!
  Yani bunlar yer altındaki fay hattından daha tehlikelidirler ,  Ağrı tarihi boyunca siyasi yönden hep makus bir tarih yaşamış ve yaşamaya devam ediyor, özellikle Ak Parti'nin 20 yıllık iktidarı döneminde birçok il devrim yaparken Ağrı hep devrilip yıkıldı...
   Çünkü hep halkın istediği değilde Ankara'nın istediği kişiyle yönetildi, tabi bunu sadece siyasi olarak görmeyelim Ağrı'ya gelen bürokratlar da hep halkın istemediği kişilerin aksine atamalar yapıldı ,yani her zaman "FAY" DACILAR 'ın  Faydaları doğrultusunda oldu ..!
   Tabi bu durum son 4 yılda iyice zıvana dan çıktı , siyasilerin kavgası dışardan atamalar daha da kolay oldu ..
  Gerçi Ağrı'lı büroları görünce iyi ki yabancı il müdürleri geliyor diye seviniyorum, bunun sebebi yine FAY DACILAR , gelen  yerli il müdürler  yalakalık ve fitneden başka bir iş yaptıkları  yok, düşünsenize Ağrı'nın en üst düzeyde olan valisi bile rahat değil bazı siyasilerin notaları ile  çalışıyorlar , son zamanlarda Ağrı valisi Ağrı'daki birçok gazeteci ve vatandaşa ambargo koyduğu ve bazı siyasilerin isteği üzerine işlerinden ve  ekmekleri den  olduğu çok net anlaşılıyor.
   Yani Ağrı'nın büyüğü Ağrı'nın en üst düzeyde olan kişisi aldığı notaları bu insanlar üzerinde uygulaması deprem değilde ne ..!
    Yani Ağrı her Zaman deprem bölgesinde olan bir yer ...
  Yer yüzü FAYLARI  istedikleri zaman Ağrı da deprem yaratmaya musaitler  istediğiniz kadar sağlam bir temeliniz olsun,  bu yer yüzü fay hatlarına kimse dayanamaz.
    Ağrı' yı ellerinde tutmak  yeni deprem etkisi yaratmak için Ağrı da boş olan iki koltuk il başkanlığı, ilçe  başkanlığı  ve gidecek bir iki vekilin  hesabını yapan FAY DACILAR Ağrı da yeni depremlerin hazırlığını yapıyorlar.
    Bir deprem uzmanı olarak uyarıyorum lütfen bu yeryüzünde bulunan FAY hattını Ağrı'dan uzak tutun.
    Bu depremler yüzünden Ağrı sürekli göç veriyor ne yerlisi kaldı ne akıllısı , geriye kalan üç beş kişiyi de ya ekmekleri ile yada işleri ile tehdit ederek istedikleri zemini hazırlayan bu fay hattı  umarız tez zamanda yer altına girerler çünkü bunlar yeraltında çokta tehlikeli değiller . El Fatiha amin

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2023, 23:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Başimi aşireti
Başimi aşireti - 1 yıl Önce

Ağrı'da deprem yok ama hırsızlar sizden galiba kardeş

SIRADAKİ HABER