Erincik'ten Ağrı Belediyesine Sert Mesaj

DİSK Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik Ağrı Belediyesi çalışanlara mobbing uygulandığı iddiası ile bir basın metni yayımladı.

Erincik'ten Ağrı Belediyesine Sert Mesaj

DİSK Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik Ağrı Belediyesi çalışanlara mobbing uygulandığı iddiası ile bir basın metni yayımladı.

Erincik basın metninde şu ifadelere yer verdi;

Basına ve Kamuoyuna.

Ağrı Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcıları, gece saat birde Ağrı Belediyesinde çalışan içinde temsilci ve yöneticilerimizin de olduğu bütün birim müdürleri ve amirleri toplayarak kendi bünyesinde çalışan işçilere baskı yaparak ‘’ ya sendikal tercih yapıp Genel İş sendikasından istifa edersiniz ya da hepsini işten atarım’’ tehdidinde bulunmuştur.

Buradan Sayın başkana sesleniyorum; Benim sizinle ve ekibinizle, maddi, manevi, ailevi hiç bir sorunum yoktur. Benim kavgam, emek ve sermaye kavgasıdır, benim sizinle kavgam klasik belediye ve sendika kavgasıdır, benim sizinle kavgam üyelerimin, ücret ve sosyal haklarının kavgasıdır .

Sizden önceki belediye başkanlarıyla da bu kavram devam vardı,sizinle de devam ediyor, Yarın gelecek Belediye Başkanı İlle de devam edecektir, bunun kadar doğal bir şey olamaz.

İşçilerimize gerekli saygı gösterilene kadar, tüm üyelerimizin mesaileri tam verilene kadar bu mücadelemiz devam edecektir.

Acaba Sayın Başkan ve ekibi bu kadar ateşli bir şekilde rakip sendikaların çalışmasını yapmaları karşılığında nasıl bir pazarlık yaptıkları yönünde soru işaretlerini yol açıyor.

Buradan tekrar dile getiriyorum.

banner47
Benim sizinle ve ekibimizle şahsi, ailevi maddi manevi hiç bir sorunum yoktur.

Eger sizin ve ekibinizin varsa sizin istediğiniz mekanda basının önünde çalışanlarımızi toplayarak tartışalım. 17 yıllık sendikacıyım onurlu şerefli emekçilerin güvenini ve takdirini kazanmışım.

Kişisel bir derdiniz, sorununuz varsa çağırın beni hesabini sorun, sizi tanıdığım kadarıyla bu erdeme ve cesarete sahipsiniz.

Gariban emekçilere birim müdürleri ve kısım amirleri üzerinde baskı yapıp mobbing uygulayarak işleriyle tehdit etmek size ve ekibinize yakışmıyor.

Şerefli Agri halkının beklentisi vardır.

Ağrı halkının derdi sendikayla çatışma değildir, hizmet beklentisi vardır.

Buradan birim müdürü ve kısım amiri arkadaşlarıma sesleniyorum. bu oyuna gelmeyin sahaya sizi sürüyorlar ,birbirimizi kırmayalım,zaman çabuk geçiyor, bütün belediye başkanları gibi iki yıl sonra mevcut yönetimde gidecek bizler yüz yüze bakacağız.

Şunu da unutmamalısınız ,sendikal hak anayasal haktır.

Bu pratik içerisinde bulunanlar suç işliyor. Şerefli ve onurlu işçilerimizin sendikal tercihlerine, iradelerine ipotek koyan kim olursa olsun karşısında DİSK i bulacaktır.

Sizde biliyorsunuz ALLAH da biliyor zorla güzellik olmuyoribuna sesiz kalmayacağız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER