Fatma Salman Yeni Partiye Gözmü Kırptı

Akp eski milletvekili Fatma Salman'ın paylaşımı yeni parti ye göz kırpmak olarak yorumlandı.

Fatma Salman Yeni Partiye Gözmü Kırptı

AKP 23 ve 24. Dönem milletvekilliği yapan Fatma Salman’ın Twitter paylaşımı kurulacak olan yeni partiye göz mü kırpıyor sorusunu gündeme getirdi.

Milletvekilliği görevinin sona ermesinin ardından sessiz kalan Salman ,Ali Babacan ve ekibinin yeni parti kurma çalışmalarını başlattığı süreçte AKP Milletvekillerine içerlediği Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi; Talebi olan vatandaşlarımız bazen beni taleplerinden dolayı arıyorlar.Siyasi etik gereği mevcut milletvekillerine yönlendiriyorum. Mevcut milletvekilleride,o vatandaşlarımızı tekrar bana yönlendiriyorlar. Ne desem bilemedim acaba ne iş yapıyorlar.

Eski milletvekili Fatma Salman bu paylaşımı ile özelde Ağrı Akp Milletvekili Ekrem Çelebi genelde ise isim vermeyerek AKP Milletvekillerinin halkın taleplerine duyarsız kaldığını işaret etti.

AKP Milletvekillerinin halkın meselelerine duyarsız olduğu yönünde töhmet altına sokan Salman’ın bu tutumu kamuoyunda kurulacak olan yeni partiye göz kırpmak olarak yorumlandı.

Fatma Salman’ın son seçim sürecinde Ağrı da yürütülen kampanyaya katılmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
metin çelebi
metin çelebi - 5 yıl Önce

eski parti yeni parti farkı nedir?ben zengin oldum sıra sana gelsin millet aç,perişan,işsiz yandaş işinde gücünde liyakat yok,ehliyet yok ama cahil sınav nedir?bilmeyen kamuda işinde gelsin maaş gitsin vatandaş ama ufukta ışık göründü bir daha babanız bile bu rahatlığı göremez hesap sorulacak

Kasım Özmüş
Kasım Özmüş - 5 yıl Önce

Doğrudur Ekrem Çelebi kinirli biri

SIRADAKİ HABER