Futbol tarihinde bir ilk yaşandı ‘’ Ağrı Amatörde Lider Takım Ligden Çekildi ‘’

Patnos il olmayı tartışırken ilçenin tek amatör futbol kulübü son maçına çıkmayarak şampiyonluğu altın tepside Diyadin Gençlerbirliğine sundu

Futbol tarihinde bir ilk yaşandı ‘’ Ağrı Amatörde Lider Takım Ligden Çekildi ‘’

Futbol tarihinde bir ilk yaşandı ‘’ Ağrı Amatörde Lider Takım Ligden Çekildi ‘’

Ağrı Amatör Liginde 1. Sırada yer alan Patnos Gençlik Spor bugün Hamur Kümbet Sporla karşılaşacağı müsabakaya çıkmayarak ligden çekildiğini duyurdu.

Yönetim ve futbolcular arasında yaşanan gerilimin ardından futbolcuların maça çıkmaması sonrası 3-0 hükmen mağlup olan Patnos Gençlik Spor bu skorla şampiyonluğu Diyadin Gençler Birliğine altın tepsi içinde sunmuş oldu.

Ağrı amatör ligde yaşanan bu şok çekilmenin ardından Patnos Gençlik Spor Kulüp Başkanı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Başkan Orhan Tutak ligden çekilmelerinin nedenini şu ifadelerle paylaştı;

PATNOS HALKI VE SPOR KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

Çok büyük emekler harcanarak yıllardır Patnos’ta olmayan ve özlenen bir tablonun oluşması için yönetim kurulumuz her türlü zorluğa rağmen gençlerin en güzel bir şekilde Patnos’u temsil etmeleri için ellerinden gelen her şeyin en güzelini yaparak herkesin alkışladığı bir takım oluşturuldu. Takımımız şampiyonluktaki rakibi olan Diyadin Gençler Birliğini yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu sahada göstermiştir. Ama ne yazık ki bu emekleri hiçe sayarak sporcular yönetim ve hocalarına karşı idmana çıkmayarak asıl olan kendileri olduğu, yönetim ve Patnos taraftarlarının üstünde olduklarını belirtmişlerdir. Lig başlarken hiç kimseye verilmiş herhangi bir vaatte bulunmadığımıza rağmen taleplerini öne sürerek taleplerinin karşılanmaması halinde idman ve maçlara çıkmayacaklarını, yönetime karşı cephe alarak karar aldıklarını bildirmişlerdir. Yönetim kurulu toplanarak bütün futbolcularla görüşerek takım içerisinde disiplinsiz ve yönetimi futbolcularla karşı karşıya getirenlerle devam edemeyeceğimizi ve işin için de olmayan futbolcularla devam edeceğimizi söylememize rağmen hepsi birlik olup kararlarından dönmeyeceklerini beyan etmişlerdir. Bu sebepten dolayı yönetim kurulu zor durumda kalmıştır. Yönetim Kurulu olarak bu karar sadece bizi değil yanımızda olan Patnos halkını ve ilerde bir daha bu tür disiplinsiz olayların yaşanmaması adına yönetim adına bu kararı üzülerek almak zorunda kaldık. Hiç kimsenin Patnos ve Patnos Sporun üstünde olmadığı Patnos adına küçük hesaplar uğruna zafere giden yolda bizi bir adım geriye götürmeyecektir. Bugüne kadar maddi ve manevi yanımızda bulunan sponsorumuz, bütün sivil toplum kuruluşları, iş adamları sayın Patnos Kaymakamı, Patnos Belediye Eş Başkanlarımız, Emniyet Müdürümüze ve cefakar taraftarlarımıza teşekkürlerimizi borç bilir bu karardan dolayı özür dileriz.

PATNOS GENÇLİK SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER