Patnos İlçe Başkanından Ak Partiye zehir zemberek sözler

Patnos Net haber sitesinde Murat Ülker tarafından yapılan ‘’Patnos Gençlik sahadan çekiliyor ‘’haberinin altına yorum yapan Gelecek Partisi Patnos ilçe başkanı AKP ye kan kustu

Patnos İlçe Başkanından Ak Partiye zehir zemberek sözler

Patnos Net haber sitesinde Murat Ülker tarafından yapılan ‘’Patnos Gençlik sahadan çekiliyor ‘’haberinin altına yorum yapan Gelecek Partisi Patnos ilçe başkanı AKP ye kan kustu.

Gelecek Partisi Patnos İlçe Başkanı Kasım ileri paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

‘’

Kusura bakmayın sizin bilmediğiniz çok şeyler var Patnos'un il olması için önce patnos halkının kendisine çeki düzen vermesi lazım rantçıları, yobazları hırsızları tanıması lazım bunların hortumları kesilmeden kimse bir şey yapamaz bizim seçtiğimiz kişiler seçimden seçime geliyorlar kimse hesap soramıyor gel bakalım sen patnosa ne yaptın Patnos'un köye dönmüş bir hali var sen hangi projeyi üretin cevap yok çünkü hırsızlıktan başka bir şey bilmiyorlar hangi fakiri işe aldınız diye sorun cevap yok patnos belediyesi (Akp dönemi) eski parayla 68 trilyon borçla belediyeyi devir etti. 36 kamu arsası satıldı alınan para nereye gitti yeni mahalle kentsel dönüşüm olacaktı neden yapılmadı yılardır şekerova barajı projesi hazır neden kimse gündeme getirmiyor, boğa deresi karbasan mevkiinde bent yapılması için hazır idi 12500 hektar sulama sistemi tüm patnos faydalanacakti ne oldu? şehir merkezinde alt yapı yok şehir planı düzensiz neden kimse gündeme getirmiyor. içme suyu yok yıllardır baraj suyu milete içiriyorlar suyun tahlilini kim yaptı köseler suyu nerede? patnosta milet parkı yok araba parkı yok galeri sitesi yok marangozlar sitesi yok hal binası yok kaldırım yolu yok. badişan deresinde bir proje yapılsaydi patnosun kaderi değişecekti onlarca milet parkı ve çocuk parkı yüzlerce dükkan yapılır bencilliği bırakalım her şey yapılır patnosa tarafsız vicdanlı patnos halkına hizmet yapacak biri lazım bize beş yılda bir patnosa hırsızlık için gelmesinler bundan sonra herkes hesap sormalı.

Gelecek Partisi Patnos İlçe Başkanı

Kasım İleri

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 14:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatansever
Vatansever - 2 yıl Önce

Teşekkürler Başkan

halil kimsun
halil kimsun - 2 yıl Önce

muhteşemsın başkanım

SIRADAKİ HABER