Türk Yıldızları Ağrı Semalarında Gösteriye Hazırlanıyor

15 Nisan Ağrı'nın Kurtuluş Bayramı gökyüzünde kutlanacak

Türk Yıldızları Ağrı Semalarında Gösteriye Hazırlanıyor

Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümünde Türk Yıldızları Ağrı semalarda gösteri yapacak.

15 Nisan 1918 yılında düşman işgalinden kurtulan Ağrı’da her yıl düzen kurtuluş etkinliklerine bu kez Türk Yıldızları damgasını vuracak.

Ağrı Valiliği tarafından basınla paylaşılan kutlama programı saat 10:00 da Abide Meydanında çelenk sunulması ile başlayacak.

Çelenk sunulmasının ardından 10:30 da Kültür ve Kongre Merkezinde devam edecek olan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından ‘’Geçmişten Günümüze Ağrı ‘’adlı video gösterimi gerçekleştirilecek.

Ağrı yöresine ait Türkülerin seslendirilmesinin ardından 15 Nisan oratoryosu sunumu yaılacak ödül töreni ile kapalı alanda son bulan program son olarak Millet Bahçesine taşınacak .

Saat 14:00 da Millet Bahçesinde "Türk Yıldızları" adı verilen akrotim gösteri ekibi Ağrı semalarında uçuş gerçekleştirecek.

Kutlama programları Türk Yıldızlarının gösterisi ile sona erecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 2 yıl Önce

Hayırdır 20 yıla yakındır ben resmi bayram kutlandığını hatırlamıyorum okullarda dostlar pazarda görsün diye günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılır ülkenin kurucusu gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün anıtına çelenk koyulur ve bayram kutlanmış olurdu ne olduda şimdi AĞRI semalaında gösteri uçuşları yapılıyor artık tam inandım geliyor gelmekte olan

SIRADAKİ HABER