Ağrı'nın gözü kulağı Bingöl'den gelecek haberde

Ağrı'da gözler Bingöl'e çevrildi

Ağrı'nın gözü kulağı Bingöl'den gelecek haberde

Ağrı’nı gözü kulağı Bingöl’den gelecek haberde

Ağrı’da spor kamuoyu bugün Bingöl’den gelecek müjdeli haberi bekliyor.

2020 yılında Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar tarafından kurulan Doğubayazıt Belediye Spor Bal liginde sürdürdüğü mücadelesinin ikinci sezonunda 3. Lige çıkmak için play of maçlarına çıkıyor.

BAL 2. Bölge 3. Gurupta şampiyonluğunu ilan eden Duğubayazıt Belediye Spor 3 takımdan oluşan play of gurubunda bugün ilk müsabakasına çıkıyor.

Sezon başında BC GRUP’un da paydaş olduğu mücadelede 3. Lig hedefine çok yakın olan Doğubayazıt Belediye Spor’un bugün Bingöl Şehir Stadyumunda saat 15:00 da bölge birinciliği için ilk maçına çıkacak.

Gurupta Pazartesi günü oynanan maçta Çarşıbaşı Belediye Spor’u mağlup ederek 3 puan alan Eynesil elediye Spor’un avantajlı avantajlı olduğu gurupta  Doğubayazıt Belediye Spor’un iddiasını sürdümesi için sahadan mutlak puanla ayrılması erekiyor.

Bingöl Şehir Stadyumunda saat 15:00 da oynanacak olan Doğubayazıt Belediye Spor- Çarşıbaşı Belediye Spor maçı öncesi müsabakayı izlemek için Bingöl’e giden Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar sosyal medya hesaplarından duygularını paylaştı.

Acar paylaşımın da ;

‘’ Armada bir şehrin hayali var bu hayali birlikte gerçekleştireceğiz … yarın Bingöl’deki oynanacak şampiyonluk maçı için bölge askf başkanları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık . Yükümüz ağır biliyoruz özelde Doğubayazıt’ımızın ve Ağrı ile yedi ilçesinin beklentisi büyük yıllar sonra bu şampiyonluğu rabbimin izni ile halkımıza yaşatacağız . Umut ve dua şampiyonluk getirecek inşallah’’ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 10:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ERKAN ARPACI
ERKAN ARPACI - 2 yıl Önce

UMARIM ŞAMPİYON OLURUZ,,,,VE AĞRI 1970 SPOR YÖNETIMINDE DE BIRAZ YÜZ OLURDA BELKI TAKIMA BIR ÇEKİ DÜZEN VERIRLER,SAYGILAR

SIRADAKİ HABER