Eynesil direndi Doğubayazıt'ın umudu bir başka bahara ertelendi

90 dakikalık baskı sonuç vermedi Doğubayazıt 21 yıllık hasretine bir yıl daha ekledi

Eynesil direndi Doğubayazıt'ın umudu bir başka bahara ertelendi

Doğubayazıt’ta sevinç bir başka bahara kaldı

Tüm kentin kenetlendiği ve mutlak galibiyet beklediği Doğubayazıt Belediye Spor üstün oynamasına rağmen galip gelemedi.

BAL 2. Bölge 3. Gurupta gurubunda lider olan Doğubayazıt Belediye Spor TFF 3.lig için Bingöl’de gerçekleştirilen play of mücadelelerinden 2 puan alarak Doğubayazıt halkının 21 yıllık özlemini bir başka bahara erteledi.

Doğubayazıt tarihinde 21 yıl sonra yeniden profesyonel ligle tanışmanın bu kadar yakın olduğu bir süreç yaşanmamıştı.

Çarşıbaşı Belediye Spor,Eynesil Belediye Spor ve Doğubayazıt Belediye Spor’un mücadele ettiği üçlü gurupta rakipleri Çarşıbaşı Belediye Spor ile Çarşamba günü berabere kalarak çarşıbaşını turnuva dışı bırakan Doğubayazıt Belediye Spor bugün beraberliğin yaradığı rakibi Eynesil Spor karşısında mutlak 3 puan için oynadığı müsabakada berabere kalarak 3. Lig hayalini bir başka bahara ertelemek zorunda kaldı.

Maçın tamamında üstün oynayan Doğubayazıt Belediye Spor 1-0 geriye düştüğü maçta beraberliği 1-1 lik eşitliği yakalasa da tüm baskılarına rağmen ikinci golü bulamadı.

Eynesil Belediye Spor bu maçtan aldığı beraberlik ve 4 puanla gurubu lider olarak tamamlayıp TFF 3. Lige çıkan takım oldu.

Doğubayazıt Belediye Spor ise BALliginde mücadeleye devam edebilmek için önümüzdeki günlerde belirlenecek olan tarihte Diyadin Gençlerbirliği ile eleme maçına çıkacak

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2022, 18:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet oz
Ahmet oz - 2 yıl Önce

Doğubayazıt lilar üzülmesin.gayet güzel oynadılar.sanslari yoktu.insallh gelecek sene olurlar.Eynesili bilmeyenlere anlatayım.giresun un en küçük ilçelerindendir.halki zeki ve çalışkandır.ilce çok göç vermektedir. Dana son yıllara kadar değil mac yapacak antrenman yapacak sahaları bile yoktu.genclleri futbola yakındır. Selam ve sevgilerimle

SIRADAKİ HABER