Ağrıda İki HDP'li tutuklandı , bir Firari şahıs aranıyor

HDP ve yan kuruluşlarına yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 2 kişi bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Firari bir şahsın aranmasına ise devam ediliyor

Ağrıda İki HDP'li tutuklandı , bir Firari şahıs aranıyor

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı şafak operasyonlarında Hdpli isimlerin evleri aranmış sonrasında Doğubayazıt HDP İlçe binasında da polis tarafından arama yapılmıştı.

Ağrı il Emniyet Müdürlüğü Doğubayazıt Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operayonlarda Doğubayazıt HDP İlçe Başkanı Gönül Öztürk, ve HDP eski ilçe yöneticisi Bahattin Öztürk gözaltına alınmış ) Demokratik Bölgeler Partisi Meclis Üyesi Abdullah Ekelik bulunamamıştı.

Polis sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Doğubayazıt HDP İlçe Başkanı Gönül Öztürk, ve HDP eski ilçe yöneticisi Bahattin Öztürk bugün tutuklanarak cezaevine gönderilirken Abdullah Ekelik’i arama çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ellerine Kollarına Sağlık
Ellerine Kollarına Sağlık - 2 yıl Önce

Allah Devletimize Zeval vermesin Allah Polisimizi ve Askerimizi korusun bu bizden görünüp bizden olmayan bu hainlerden Allah bizleri korusun inşAllah sıra devletimizin kurumlarında çalışıp bu hain örgütü destekleyen namusuzlara da sıra gelir

SIRADAKİ HABER