Ağrı da “Her Eve Bir Kutu Mutluluk” bıraktılar

Dünya yetimler gününde gözlerin aradığı sivil toplum kuruluşu bu yıl da yetim çocuklarla birlikte oldu.

Ağrı da “Her Eve Bir Kutu Mutluluk” bıraktılar

Ağrı Merkeze bağlı Vali Konağı Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde basın açıklaması yapan Ağrı İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Başkanı Kerem ENGİN; İslam coğrafyasında Her Ramazan ayının 15'inci gününün "Dünya Yetimler Günü" olduğunu söyledi. Açıklamanın ardından araç konvoyu ile yetim ailelere “Her Eve Bir Kutu Mutluluk” ulaştırmak için yola çıktı.

İHH 'nın Türkiye'nin farklı noktalarında aynı anda yetimlerle ilgili çalışmalar yaptığını aktaran ENGİN, şöyle konuştu:

" Her Ramazan ayının 15'inci günü dolayısıyla düzenlediğimiz Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Ağrı’lı hemşerilerimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da destek verdi. Bugün Ağrı, cıvıl cıvıl. Bugün burada sevinç ve heyecan kokuyor. Herkes, evlerinde bayram havası yaşıyor. Bizler Ağrı İHH olarak bir ayetin rehberliğinde kalplerin başkentine doğru yola çıkıyoruz. Ağrı’daki yetim yavrularımız için gönüllülerimizce oluşturduğumuz iyilik kutularımızla beraber minik gönüllerine misafir olmaya gidiyoruz. Bu kutlu yolculuğumuzda onlara bir kucak dolusu mutluluk götürerek minik yüreklerinde ve güzel yüzlerinde tebessüm çiçekleri açsın diye yola revân oluyoruz. Bu güzel görevi bize nasip ettiği için Allah'a şükür ediyoruz. Bu güzel organizasyona destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mavi Marmara
Mavi Marmara - 2 yıl Önce

Camide siyaset yapanı gördük okulda yardım yapanı gördük bakalım daha neler göreceğiz bana göre hepsi show yapıyor rahmetullah için yapılan hiç bir şey yok yeter artık düşün milletin yakasından

SIRADAKİ HABER