Gökhan ;Ağrı da Belediye ve Valilik Hizmetleri Yetersiz

Hüda Par Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ;Vali Süleyman Elban randevu alamamıştık şimdi belediye başkanıda randevu talebimize dönmedi

Gökhan ;Ağrı da Belediye ve Valilik Hizmetleri Yetersiz

Hüda par İl Başkanı Şaban Gökhan Belediyeden randevu talebimize olumlu yada olumsuz hiçbir şekilde dönülmedi.Biz düşman değiliz sadece rakibiz.

HÜDA PAR Ağrı teşkilatı basınla bir araya geldi
HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, siyasi partilerin memleketin faydasına olacak projelerde ortak paydada buluşmaları gerektiğini ve il yönetimi olarak memleketin insanına faydası olacak her projeye imza atmaya hazır olduklarını belirtti.
Geçtiğimiz hafta sonu il kongresi yapılarak yeni yönetimin belirlendiği HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı ilk icraat olarak basınla yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıya İl Başkanı Şaban Gökhan ve yönetimi ile çok sayıda yerel, ulusal basın temsilcileri katıldı.
Yemekten önce bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Şaban Gökhan, basına büyük önem verdiklerini belirtti.
Gökhan'ın gündeminde yereldeki sorunlarda vardı. Sorunların giderilmesi noktasında partilerin ortak bir paydada buluşmasının önemini vurgulayan Gökhan, siyasi partilerin birbirlerinin rakipleri olarak hareket etmesi, memleketin sorunlarının giderilmesi çerçevesinde buluşmasının önemini belirtti. HÜDA PAR olarak memlekete faydası olacak her projeye imza atmaya hazır olduklarını söyleyen Gökhan, elinde yetki bulunan her kesimi çalışmaya davet etti.
"Bizler basını önemsiyoruz"
Şaban Gökhan, " İlimizin birçok sorun ve sıkıntısı söz konusudur. Basının bu sorun ve sıkıntıları zamanında ve eksiksiz bir şekilde gündem etmesi memleketimizin ve halkımızın faydasına olacaktır." dedi.
Kentin sorunlarının giderilmesi noktasında yetkisi bulunan her kesimin adım atamaya davet ettiklerinin altını çizen Gökhan, "Memleketin var olan sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için ciddi adımlar atılmıyor. Memleketimizin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında tüm farklı reaksiyonların hepsinin bir araya gelmesi kentin faydasına olacaktır. İlimizde belediye ve Valilik bünyesinde yapılan hizmetlerin yeterli olmadığı kanaatindeyiz. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak halkımızın faydasına olacak tüm çalışmaları yapmak ve bunu takip etmeyi kendimize görev olarak biliyoruz." şeklinde konuştu.
"Memleketin faydasına olacak her projenin altına imzamızı atarız"
Halkın faydasına olacak çalışmalarına il yönetimi olarak devam edeceklerini kaydeden Gökhan sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değildirler, birbirlerine ancak rakiptirler. Elbette ki farklılıklarımız olacak ve olması gerekende bu. Her kesime sesleniyoruz, bu memleketin faydasına olacak her projenin altına imzamızı atarız. Memleketimize, insanımıza hizmet gelmesi noktasında elinde yetki bulunan, etkili olan tüm kurum, kuruluşları, şahısları hizmet etmeye davet ediyoruz. HÜDA PAR İl yönetimimizle memlekete hizmet noktasında bir dizi çalışmalarımız var ve bundan sonra yapacağımız çalışmalar memleketimize, halkımıza faydaya yönelik devam edecektir inşallah."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Aslan
Ali Aslan - 3 yıl Önce

Açıklama çok doğru, şimdikiler gidenlerin hepsini aratıyor da. Beni aşırı şaşırtan; iyiki Ağrı yerel medyası bu haberi paylaşmış? Valla şaşırdım.

SIRADAKİ HABER