Hatadan Döndüler ''İzmir Uçuşları Yeniden Başladı''

Dayanışma gücünü gösterdi İzmir uçuşları 1 eksik seferle tekrar başlatıldı

Hatadan Döndüler ''İzmir Uçuşları Yeniden Başladı''

24 Eylül tarihinde Ağrı İzmir Uçuşlarının kaldırıldığını duyurduğumuz haber ,habere destek veren yerel sitelerinde gayretiyle gündemin ana başlığına oturmuştu.Abbas Aydın yönetimindeki  Ak Parti Ağrı İl Başkanlığının Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a sunmuş olduğu rapor sonrası karardan geri dönüldü.

25 Ekim itibari ile sonlandırılacak olan uçuşlar yeni bir kararla tekrar başlatıldı.

Yeniden başlatılan uçuşlar sevinçle karşılanırken bir ayrıntı dikkat çekti.Ağrı İzmir uçak seferleri 22 ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile haftada 3 günken yeni alınan kararda sefer sayısı Çarşamba ve Cuma olmak üzere 2 ye indirildi.

Edinilen bilgilere göre ilgili firmanın ekonomik kriz nedeni ile küçülme kararı aldığı ve bu doğrultuda Ağrı seferlerini iptal ettiği yerel basının haberleri ve Ak parti Ağrı İl Teşkilatının raporu dikkate alınarak bu karadan geri dönülerek seferlerin yeniden başlatıldığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat müjdelediği uçuşlarda artış beklerken sefer sayısının 2 ye düşürülmesi bir kayıp olarak değerlendirilse de hatadan dönülmesi noktasında Ağrı adına bir kazanç elde edildi.

Bu minvalde haberimize destek sunan Ağrıdahaber sitesi imtiyaz sahibi Yüksel Aslan,Ağrısöz haber sitesi imtiyaz sahibi Abdullah Ademi,Türkiyemnet haber sitesi imtiyaz sahibi Emrullah Karip’e ve Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın ve teşkilatına teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte ses vereceğimiz memleket meselelerinin halli noktasında yol gösterdiği içinde bu durumu örnek göstererek Ağrılıları şova değil birlikte hareket etmeye davet ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Caner dağdelen
Caner dağdelen - 6 yıl Önce

Abdullah ademi abime saygilar olsun

SIRADAKİ HABER