Hz Nuh'un Hemşehrileri Tufanı Yaşıyor

Taner Söylemez yazdı

Hz Nuh'un Hemşehrileri Tufanı Yaşıyor

Galip Erdem ‘’Burada İnandıklarımın hepsini yazamayacağım, ama inanmadığım hiç bir şeyi de aslâ yazmayacağım.’’ diyerek başlamıştı yazın hayatına ve öylede sürdürdü bir ömrü.

Yine Osman Yüksel’in ‘’Hakka tapar ,Halkı tutar’’sloganı ile hayat bulmuştu Serdengeçti.

İnsanlık aleminin karşısında çaresiz kaldığı şu salgın sürecinde bize düşen de susmaktı içe dönük meselelerde, ki öyle de yaptık.

Lakin sokakta rastladıklarımızdan daha fazlası iletişim adreslerimize şikayet olarak düşünce farz oldu yazmak.

Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar’ın 1 Faz yardım dağıtımına ilişkin itirazlara ‘’haklısınız bir güncellemeye ihtiyaç var bizde bundan muzdaripiz’’ desteği gelmişti en başta ,Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru’nun da desteği ile ilettik ilgili makamlara.

Gereği yapıldı mı?

En iyi takip sistemi vatandaşın isyanıdır,isyan asgariye indi .

banner47
Kökten olmasa da ilgililer çözüm üretme noktasında ellerinden geleni yaptı.

Bu minvalde ismini zikrettiğimiz siyasilerle birlikte Ağrı Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu Beye de şükranlarımızı sunuyoruz.

Şimdi gelelim meselenin özüne ;henüz daha Ağrı da vatandaşın maske sorunu çözülmemişken Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Hollywood yıldızlarına mektupla birlikte gönderdiği maskeler ,bizde Ağrı Belediyesinin vatandaşa dağıtacağı maskeleri düğün yardımı yapacağı gençlerin çeyiz sandığına sakladığı intibası oluştursa da ,buda değil gündemimiz bunu maliyetleri ile birlikte başka bir yazıda değerlendiririz.

Her gün gelen onlarca mesaj telefon ve yüz yüze şikayetlerde vatandaş temizlik ve yolların durumundan şikayetçiler,üstüne iftar sonrası yarım saati aşkın süre beklenen dolmuşlarda tuz biber olarak eklendiler.

Çok fazla detaya girmeye gerek yok sanırım adımladığımız yollar yürüdüğümüz sokaklar hepimizin malumudur.

Şimdi Savcı Başkana da hakkını teslim etmek lazım .

Şahsen ben Savcı Sayan’ın iddia ettiği gibi Ağrı’nın Hz. Nuh’un kenti olduğuna kesin kanaat getirdim, çünkü bir şehir ancak bir ‘’Büyük Tufanla ‘’ bu hale gelebilir….

Buna ABD Başkanı Trump’ı da inandırmak için bu yazının altına sokağınızın ,caddenizin fotoğraflarını da yorumlarda siz ekleyin…

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2020, 23:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şovsuz ağrı
Şovsuz ağrı - 4 yıl Önce

Evet ben bir savcı sayan yandaşı olarak sizin bu tespitinize katılıyorum trump a gonderene kadar halka çifter çifter dağıtılmaliydi ama şu acı gerçek savcı bey icraattan fazla şov yapıyor erdoğana ispat etmek istiyor kendini çoğu yerde beni de etkileyelen faliyetler oldu hakkı yenilmez ama çoğu zaman da sadece şovvv

Hakkı konuş
Hakkı konuş - 4 yıl Önce

Okadar Güzel Yazmışsınız ki
Ekkeyecek tek şey kalıyor
Tramp ve Pensilvanya Canavarinin
Sayın Başkana Xude Vireka xegırke demesidir.

Mehmet Coşkun mükail
Mehmet Coşkun mükail - 4 yıl Önce

Başkan doğru söylüyor Nuh'un tufanı dâhi bu kadar ağrı yi perişan etmemiş ti

Oy veren
Oy veren - 4 yıl Önce

Oy veren biri olarak Savcı Sayana senin bu yazına sonuna kadar katılıyorum her yer çükür içinde ağrı da kimin eli kimin çebinde olduğu belli değil en son bir canlı yayınında Ağrıya asfalt çalışmalar başladı diye canlı yayına geçmiş ve o gün atılan bir kaç metrelik yoldan sonra başka bir şey yapılmamıştı sizlere tavsiyem Hastaneye giden hastanenin orda bekleyen dolmuşların beklediği yola bakın survior yapılacak gibi çukur için da ordan geçip hastaneye ulaşırsanız bilinki ilk sıratı geçmişsinizdir demektir

Erol Çaçan
Erol Çaçan - 4 yıl Önce

Ağri eleşkirte bağli yelkesen köyünde baş sağlığina giden 2000 kişi yakın insan kovid 19 vakasi Bulaşti köyüde taziye evinde taziyeye gelen insanların hijyeni kuralarin hiçe sayarak kanunlara uyumuyarak bu baş sağlıği düzenliyen muhtar görevini elinde alnmasi gerekir aksi taktirde tum köyülerin muhtarlara kötü örnek olacak

SIRADAKİ HABER