Teşekkürler Sayın Bakan

Skandal paylaşıma Bakan Ersoy gereğini yaptı

Teşekkürler Sayın Bakan

Geçtiğimiz günlerde Iğdır İl Kültür Müdürlüğü resmi Twitter hesabından Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi üzerinden Ağrı ya yönelik mütecaviz bir paylaşım yaparak haberimize konu olan  Iğdır İl Kültür Müdürü Derya Taşkınsu Pamuk görevinden alındı.
Devlet adamlığının gereğini yerine getiren Kültür ve  Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor,Iğdır İl Kültür Müdürlüğüne vekaleten atanan Nebi Işık Bey’e başarılar diliyoruz.

No olmuştu ;
Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü attığı tweet ile "Hz.Nuh'un gemisinin oturduğu Türkiye'nin en büyük dağı olan Ağrı dağının Iğdır il sınırları içerisinde olduğunu biliyor muydunuz? İfadesine yer vermiş ve devamında Bu yüzden tüm dünya Iğdır'lıdır." İfadelerine yer vermişti.



Gazeteci Taner Söylemez, Iğdır İl Müdür Vekiline Neriman Nerimanov'un Ali Haydar Karayev'e karşı kullandığı üslup ile cevap vereceğini söyleyerek Bilginin doğruluğu sıfır. Devlet adabı sıfır Popilizm ve ukalalık zirve Resmiyet ve ciddiyet Hak getire. Makamını saltanat kayığı zanneden Ağrı Dağı yetmezmiş gibi Nuh’un gemisinin de Iğdır da olduğunu zanneden bu hanımefendiye iki kelam etmeden konuyu kapatmak olmazdı dedim Derya Hanım tavrınız devlet idaresinde liyakat ve ciddiyetin ne kadar önemli olduğunun en güzel örneğini oluşturmuş durumda amma kötü örnek olmakta zirve yaptığınızı da resmetmek düştü bize.” demiş ve konuyu gündeme taşımıştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2020, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER