İl Danışma Meclisi Toplandı

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı M.İkbal Gülçin kürsüye hakimdi.

İl Danışma Meclisi Toplandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nazahat Çeçen Konferans Salonun da gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve Ak Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ümit Karadoğan da katıldı.

Divan teşekkülü ile başlayan toplantıda konuşan Ak Parti Gençlik Kolları Ağrı İl Başkanı Muhammed İkbal Gülçin konuşmasına başlarken Hakkari Üs bölgesinde yaşanan patlamada şehadete eren adkerlerimize Allah’tan Rahmet ve yaralılarımıza şifa diliyorum diyerek başladı.

Gülçin bu gün burada aramızda çok kıymetli bir kardeşimiz var ,diyerek sürdürdüğü konuşmasında Ak Parti seçim çalışmalarında elektrik akımına kapılarak kolunu kaybeden Harun Polat’ın tedavisinin bittiğini ve aralarına döndüğünü müjdeleyerek takdim etti.

Gülçin konuşmasın da;Ak Parti gençlerin omuzlarında yükselen bir partidir.Ak Parti Gençlerin sesiyle seslenen bir partidir.Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere olan ilgileri oldukça fazladır.

Bugün gençlik kollarından çıkmış yetişmiş büyüklerimizi şuan da Cumhurbaşkanımızın Genel başkanlığını yapmış olduğu MKYK de görmekteyiz.Türkiye’nin bir çok bölgesinde Milletvekilliği listelerinde gençlere yer verilmesi bizler için onur vericidir,bizlerin önünü açmaktadır.

Bu hasetle Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum ve inanıyorum ki bugün burada bulunan hazirundan da ilerleyen dönemlerde Milletvekilleri,Belediye Başkanları,İl Genel Meclis Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri buralardan çıkıp bizleri temsil edeceklerdir.

Genç varsa gelecekte vardır.Siyaset gençleşiyor Türkiye güçleniyor şiarıyla önümüzü açan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyor.Böyle bir liderin arkasında bizlere siyaset yapma imkanı tanıdığı için Rabbime Hamd ediyorum,dedi.

Gülçin’in konuşmasının ardından Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve MKYK Üyesi Ümit Karadoğan da birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam eden program katılımcıların hep birlikte hatıra fotoğrafı çekmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan taştan
Ayhan taştan - 5 yıl Önce

Allah hayırlı etsin inşAllah

SIRADAKİ HABER