İş Adamı Azad Medeni Kahraman'dan Salih Aydın'a Büyük Destek

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İş Adamı Medeni Kahraman AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın’ın seçim propagandasına katkı sunmak için Ağrı’ya geldi.

İş Adamı Azad Medeni Kahraman'dan  Salih Aydın'a Büyük Destek

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İş Adamı Medeni Kahraman AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın’ın seçim propagandasına katkı sunmak için Ağrı’ya geldi.

Saha çalışmalarını sürdüren Kahraman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Salih Aydın onuruna verdiği iftar yemeği ile Belediye Başkan Adayını ailesi ve sevenleri ile buluşturdu.

Kahraman iftar öncesi yaptığı konuşmada ; Bir akit üzere yola çıktığımız dava arkadaşımız AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayımız Salih Aydın Bey’e bu çetin,bu zorlu süreçte yanında durmak destek olmak ve mücadelenin içinde bulunmak adına kavlimiz gereği bugün sizlerle bu aziz sofranın etrafında bir araya geldik.Sevgili dava arkadaşlarım ,akrabalarım ve sürecin yol başçıları teşkilat mensubu kardeşlerim ,ağabeylerim hepinizi bu kutlu dava etrafında bu aziz sofrada buluşturan rabbime şükürler olsun .

Bugün burada buluşmamızın bir kutlu zafere giden yolun basamaklarından sadece biridir. Üstüne koya koya gitmemiz gereken uzun bir yol tırmanmamız gereken büyük bir zirve vardır.İnşallah inanıyorum ki bu inanmış kadrolar 7 den 70 e tüm hemşerilerimizin sebat ve gayreti ile bizleri mutlu sona taşıyacaktır.

Sahada gördüklerim Allah’ın izni ile bu işi bitirmek üzere olduğumuzun işaretleridir. Bugün bu toplantıda sizlerden gayretinizi ve desteğinizi esirgememenizi istirham ediyor hepinize hoş geldiniz diyerek şimdiden kutlu 1 Nisan sabahını selamlayarak başkanımız Avukat Mehmet Salih Aydın’a başarılar diliyorum,dedi.

Programda Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın ve Ak Parti İl Başkanı Orhan Güngör de selamlama konuşmalarını yaptıktan sonra Akşam Ezanı ile birlikte iftarlar açıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 03:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Filistin
Filistin - 1 ay Önce

MaşAllah maşAllah İsrail ürünü olan kokakola masalarda ful yazıklar olsun

Tarafsız olun
Tarafsız olun - 1 ay Önce

Yorumları neden paylaşmıyorsunuz İsrail malları masalarda doludur yazıyoruz paylaşmıyorsunuz

Teyyareli
Teyyareli - 1 ay Önce

Hemm fuzuli Masraff hemm haramm

Yazıklar olsun
Yazıklar olsun - 1 ay Önce

MaşAllah masalar ful İsrail malları ile dolu kokakola damla su yazıklar olsun

Müjgan Demirkan
Müjgan Demirkan - 1 ay Önce

İftar ihtiyaç sahiplerine verilir.

Cesim Kaya
Cesim Kaya - 1 ay Önce

Kimler kimlerle beraber, Allah bunların eline düşürmesin. Ama bizim millet yine bunlara oy verir.. Adamlar çok rahat kazanacak.

Kararsız
Kararsız - 1 ay Önce

Bu fotoyu görmeden önce inanın Salih beye oy verecektim masalarda o masum bebekleri müslüman kardeşlerimizi zalimce katleden siyonist yılan domuz İsrail ürünlerini görünce şuan kararsız kaldım oy konusunda yazıklar olsun hiç yakıştıramadım
Acaba bu iş adamı komplo mu kuruyor ona adaylık vermediler diye de düşünmüyor değilim

SIRADAKİ HABER