İsmail Çalgan Kararname ile Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Oldu

Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne asaleten atama yapıldı

İsmail Çalgan Kararname ile  Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Oldu

2021 Yılının Nisan Ayında Ağrı İl Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Demir’in görevden alınması ile yerine görevlendirilen İsmail Çalgan Ağrı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne asaleten atandı. 

Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine, İş Müfettişi Ufuk Yüksekova atandı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne İsmail Çalgan, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Selim Ak ile Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Nedim Aslan getirildi. 

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğünede yeniden Prof. Dr. Hasan Ali Karasar yeniden getirildi

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2021, 12:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Scolastiklastik
Scolastiklastik - 2 yıl Önce

Ağrılı bürokratlar da gurur duysunlar. Hemsehrimiz ayhan hica federasyon baskani olur. Yuzlerce milli atletimiz var. Butun federasyonlarda hocalık yapan büyüklerimiz var. Ama bu isis yapacak adam dışarıdan geliyor. Bi agrililara hakaretten başka birşey değil. Bize demek istedikleri şu sizden bir bk olmaz müdürünüzü de dışarıdan getiriyoruz. Başka anlamı yoktur gözümde. Bu olayda degli olan tüm bürokratları alkışlıyorum. Helal olsun size.

Uğur
Uğur - 2 yıl Önce

Söylenecek bir şey bulamıyorum yazıklar olsun ağrı vekillerine yazıklar olsun ağrılılara .yeter artık biraz ilinizden insanları seçin dışarıdan gelenlerin hepsi koltukçu.

SIRADAKİ HABER