Ka-Der'den Müjdeli Haber

Ağrı'nın ilk sivil toplum örgütlerinden Kader yeni bir başarıya imza attı

Ka-Der'den Müjdeli Haber

Ağrı ve Köyleri Kalkındırma Geliştirme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Yıldız Avrupa Birliği Projeleri kapsamında Gençlik Programı K125 Bireylerin öğrenme hareketliliği gönüllülük projesi başvurularının kabul edildiğini duyurdu. 

Yıldız gazetemize yaptığı açıklamada ;Sadece AB nin kabul ettiği yani Akredite olan onlarca Stk arasından Derneğimizin projesinin kabul edilmesi bizim için büyük bir onurdur.

banner47
Bu Proje ile 18-30 yaş arasında gençlerimizi Avrupa da çeşitli ülkelerdeki sosyal ve kültürel etkinliklere masrafları ab tarafından karşılanmak üzere göndereceğiz. Onların Avrupa kültürünü görmelerini dil becerilerini geliştirme ve onları da Ağrı ya davet ederek kültürel etkileşimi sağlamayı hedefliyoruz,dedi .

 Yıldız konuşmasının devamında ''Trektravel projeleri için 4-5 bin dolar ödeyen gençler . Bu projede masrafları Ab tarafından karşılanmak sureti gezip dolaşacaklardır.'' ifadelerine yer verdi.

Ömer Yıldız KA-DER'in Proje kabulünü sosyal medya hesabından da şu ifadelerle duyurdu;Ulusal Ajans tarafından Akredite edilen Derneğimizin Avrupa Gönüllülük Hareketi 
Projesi kapsamında verdiği proje teklifi kabul edildi.Hayırlı Olsun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER