Mayın Eşşeği

Namussuzların namus kastığı bir dünyaya cevap

Mayın Eşşeği

Mayın eşşeği 

Ben sıpa hallerini de bilirim bizim mayın eşeğinin ama çok anlatıp zamanınızı çalmak istemem satır satır ,diyeceğimde yazacak kadar okuma yetisi olmayan birinin bağırdıklarından ,böğürdüklerine geçmezden evvelki bana dair cümlelerini de saman diye koyarım önüne, değmez zamanınızı alırım. 

Her fırsatta yalamayı adet edinmiş bu ayakkabı numarası IQ’ sun dan büyük sıpa birilerinin yazdığı metnin altına fotoğrafımızı koyup terör estirme derdinde şu sıralar  . 

O zaman bize düşen küçük bir hatırlatmayı yapma zamanı gelmiş emeğimizin bir hİÇ tarafından zayi edilmek istenmesinin önüne geçmek için bu yazıyı kaleme almak farz olmuştur. 

Bak Mayın Eşşeği o paylaşımlarının altına yapılan yorumları iliştirdiğim dosya ile beraber bir dilekçeyle başvursam savcılığa yarın Süleyman Soylu Marmara Ereğlisi Belediyesi terörist çalıştırıyor diye açıklama yapmak zorunda kalır ekmeğinden olursun Cenaze levazımatçısı, teneşire yatmadan ,ağzına tıkarlar pamuğu rüsva olursun … 

AKP yi yalayan ,HDP ye göz kırpan Doğubayazıt ta ev yaptırmak için siyaseti o kıt aklıyla tahakküm altına almaya çalışan ahmak .. 

Bak oğlum o akşama kadar, emek diyen akıl bendelerine söyle ; şoför araç kullanıyor diye ayıplanmaz, çiftçi tarla sürüyor , berber saç kesiyor, terzi kumaş dikiyor diye karalanmaz. 

İşçinin anlı terli değilse haramdır kazandığı, sen fikir işçiliği nedir bilmezsin çünkü gazeteci değilsin . 

Olsan ölüden değil ,haberden para kazanırdın onu da tahakküm altına almak istediğin siyasetçiyle gayri resmi paylaşırdın . 

Helali bilmezesin çünkü harama meyillisin vergilendirilmiş kazancı yolsuzluk kabul edecek kadarda kerizsin. 

Halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiğini bilmeyecek kadar uzak olduğun bir mecrada ve hiç bilmediğin bir kentin adıyla yazıyorsun . 

Senin mail adresinde yoktur biliyorum. 

Olsa zaten yaladığın ve göz kırptığın kişilerin e postana attığı haber metinleri ile cehaletini sergilemeden günü kurtarırsın .. 

Bu sana ilk ve son uyarım o çok istediğin makinanın flaşı başka yerde değil beyninde patlasın istiyorum... 

Yoksa bundan sonrası senin için yusuf yusuf ..Çünkü ben ne utanılacak nede korkulacak bir iş yapmadım... 

Bugüne dek Memleket hizmetindeydim ,memleket hizmetine de devam edeceğim ne seni ne taptığın siyasileri nede kapısında köpekleştiğin bürokratları hiç ilah edinmedim bu yaştan sonrada edinmeyeceğim ..

UNUTMADAN FOTOĞRAF PAYLAŞMANA GEREK YOK Adım Taner Söylemez fikrimi de zikrimi de işimi de bilir herkes... 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 02:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kim Bu Gereksiz Yusuf?
Kim Bu Gereksiz Yusuf? - 2 yıl Önce

Alınan bilgiye göre, ismi geçen şahıs “Yoksul Ailelere Yardım” adı altında elde ettiği bağışları yardıma ihtiyacı olanlara değilde kendi cebine atıyormuş. Diğer yandan da Marmara’da dernek başkanlarını birbirine kırdırıyormuş laf taşıyormuş. Son olarak ise okuması yok yazması yok, Allah rızası için birileri yardım ediyor daha sonrada bunun ne olduğunu fark ettikten sonra uzaklaşıyormuş. Şimdi ise birilerinin işine yaradığı için kullanılıyor. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya çok sayıda bunun hakkında şikayet gitmiş. Eğer Cimer’e şikayet edilirse hakkında soruşturma başlatılır ve anında kovulur.

SIRADAKİ HABER