Müdür müsün, Eşkıya mı ?

Taşlıçay Güncel'den gazeteci Hüseyin Arslan Vali Osman Varol'un Taşlıçay ziyaretinin ardından yaşananlar sonrası ,Taşlıçay Toplum Sağlığı Müdürlüğüne uygulanan mobbing'i kaleme aldı.

Müdür müsün, Eşkıya mı ?

Arslan ,Ağrı Valisi Osman Varol'un ziyaretinde Ağrı İl Sağlık Müdürülüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Muhammed Sadık Seferoğlu ile Vali Varol arasında gerçekleşen diyaloğun ardından pandemi sürecinde fedakarca çalışan Taşlıçay İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğüne uygulanan mobinge yönelik yazısında konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

İşte Arslan'ın o yazısı ;

Taşlıçay, Ağrı ve İlçeler arası covid 19 müdahale ve mücadele kapsamında en başarılı ilçe,

Covid 19 aşılama ve filyasyon kapsamında diğer ilçelere göre en başarılı ilçe…

Taşlıçay toplum sağlık yöneticileri ve ekibi gece gündüz çalışmalarını en güzel şekilde yapan bir ekip.

Fakat Ağrı il sağlık Müdürlüğünde devletin işlerini eşkiyalık işleriyle karıştırarak, Taşlıçay toplum sağlık personellerine mobbing uygulatıp, zorla istifalarını istediler.

Sık sık isimleri yolsuzlukla gündeme gelen, Ağrı il sağlık Müdürlüğün yöneticileri utanmadan, istatistik verilere bakmadan, kendi işini güzel yapan devlet memurlarına saldırıyorlar.

Sağlık personellerine en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünler, Taşlıçay toplum sağlık müdürlüğü personellerine yapılan Mobbing uygulamayı kınıyor, yetkililerden bir an önce açıklama bekliyor, Personellere yapılan bu psikolojik baskıyı yöneten yönlendiren bu eşkiyalar hakkında bir an önce yasal işlem başlatılmasını umut ediyoruz, Konunun takipçisi olacağız…

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 10:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Şenses
Faruk Şenses - 3 yıl Önce

Taşlıçay tek değil bu adam ağrı genelinde başarılı personelle uğraşıyor, Taşlıçay da 7 senedir hizmet veren doktoru ağrıdan kovmaya mi çalışıyorsun

SIRADAKİ HABER