Elektrik Fiyatlarına Fahiş Zam

Ülkenin içine düştüğü ekonomik darboğazda geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar yarından geçerli olmak üzere elektirğe yapılan fahiş zam karşısında şaşkına döndü

Elektrik Fiyatlarına Fahiş Zam

Pandemi ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazda hergün ekonomik nedenlerle intihar haberleri gelmeye devam ederken elektrik üretiminin maliyet artışı gerekçe gösterilerek fahiş oran da zam yapıldı.

Bloomberght.com'un haberine göre ;

Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun açıklamasına göre, elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları nedeniyle tarifelerde değişikliğe gidildi.

Buna göre, nihai elektrik satış fiyatında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone grupları için yüzde 15 zam yapıldı.

Bu kapsamda, 1 Temmuz itibarıyla mesken aboneleri 100 kilovatsaat elektrik enerjisi için vergi ve fonlar dahil olmak üzere 91,56 lira ödeyecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hırsız vatandaş
Hırsız vatandaş - 3 yıl Önce

Kaçak elektrik kullansam suç kimde sokak lambaların parasını okuma parasını trt katkı parasını kdv enerji tüketim vergisini daha neler neler parasını vatandaşın sırtına yükleyenemi suç yoksa hırsızlığa iten yönetimdemi suç artık kaçak eletrik kullananı kimse suçlamasın

SIRADAKİ HABER