Kendinden ve Kentinden Bihaber Vekil

Hdp Ağrı Milletvekili Abdullah Koç kurgu haberle TBMM ye sunmuş olduğu önerge komik duruma düşmesine neden oldu.

Kendinden ve Kentinden Bihaber Vekil

HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç kent siyasetinin geçmişinden bihaber olunca akıllara ziyan bir soru önergesine imza attı. 

1999 yerel seçimlerinde dönemin belediye başkanı Ali Konyar’a karşı kazanan Mukaddes Kubilay ile birlikte yaklaşık 30 yıldır Doğubayazıt belediyesini yöneten partinin vekili 30 Yıldır Doğubayazıt’ın su sorununu neden çözmediklerini cevaplamak yerine 30 yıl sonra Karabulak Köyünden su isale hattı döşeyerek kente yeni su kaynağı taşıyan Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar’ı çözüm üretemediği için suçladı. 

2 Dönem Mukaddes Kubilay ,ardından Canan Korkmaz ve Rohat Özbay ile Doğubayazıt Belediyesinin yönetimini elinde bulunduran HDP ‘nin Ağrı Milletvekili Abdullah Koç 30 yıldır görmedikleri sorunu yeni bir gezegen keşfetmiş edasıyla meclise taşıyarak yaşadığı kentten ve içinde bulunduğu siyasi hareketin geçmişinden bihaber olduğunu gözler önüne sermiş oldu. 

Doğubayazıt’ın su sorununun 30 yıldır neden çözülmediğini kendilerinden önce partilerinde siyaset yapan sayın belediye başkanlarına sorarak su sorunundan dolayı muzdarip olan Doğubayazıt halkını aydınlatmasını bekliyoruz. 

Sayın Abdullah Koç kentinizden bihaber hazırladığınız soru önergesi ile düştüğünüz komik duruma bir daha düşmemeniz için yanıtlamanız talebi ile 3 sorumuz olacak 

1 -20 tanker su ile Doğubayazıt’ın su sorununun çözüme kavuşturulduğu gibi akıl ve izan dışı bir iddiaya nasıl kandınız ,buna kanmayacak kadar zeki iseniz bu iddiayı gündeme taşıyarak neyi amaçladınız. 

2-Yerel basından kastınız nedir ,hangi haber siteleri nereden idare edilerek sizleri böyle bir çukurun içine çekmiştir. 

3-Bugüne kadar Ağrı da kaç yerel basın kuruluşunu kaç kez ziyaret ettiniz.Kaç yerel basın mensubunun adını bilirsiniz  

Sayın Koç Ağrıda kaç belediyeyi ziyaret edip kentin sorunları noktasında bir dayanışma içine girererek sorunları meclise taşıdınız ? 

Kurgu haberlere çekmiş olduğunuz dikkati gerçek habercilere danışma ihtiyacı içinde olsanız hem siyasi kariyeriniz birilerinin oltasına yem olmaktan kurtulur hemde belki kente küçükte olsa katkıda bulunursunuz. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2021, 21:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
CAN sakalli
CAN sakalli - 3 yıl Önce

Sizinse vekilden aşağı kalır yanınız yok.1999 dan bugüne 30 yıl mı ediyor . Bre cahiller

SIRADAKİ HABER