Peker'in ifşa ettiği ZehraTaşkesenlioğlu ile A.İ.Ç.Ü Rektörü Karabulut'un yakınlığı ne ?

Sedat Peker'in anlattığı rüşvet çarkında isimleri geçen Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Zehra Taşkesenlioğlu'nun Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü ile olan yakınlığı merak konusu oldu

Peker'in ifşa ettiği ZehraTaşkesenlioğlu ile A.İ.Ç.Ü Rektörü Karabulut'un yakınlığı ne ?

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin atanmış rektörü Abdulhalik Karabulut bu kez kendisine referans oldukları iddia edilen kuzenleri ile gündem oldu.

Haber sitemizin nahoş hadiselerle sık misafir ettiği Rektör Abdulhalik Karabulut’a A.İ.Ç. Üniversitenin tarım araçları ve A.İ.Ç.Ü tarafından ödenen yakıt parası ile kimlerin tarlasını sürdüğünü, ekip biçtiğini sormayacağız o soruya cevap vermeyeceğini biliyoruz hani şu düğün davetiyesinde olduğu gibi.Bu nedenle bu soruyu ilerleyen günlerde direk muhatap personellere sorarak cevap arayacağız.

Şimdi gelelim asıl meseleye ;

1-Sedat Peker tarafından paylaşılan bilgilerde bir çok kişinin mağdur olmasına neden olan SPK eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve yine bir çok rüşvet olayının içinde yer aldığı iddia edilen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile akrabalık düzeyiniz nedir?

2-Kuzeniniz olduğu iddia edilen, bir çok yolsuzluk ve usulsüzlükle anılan Taşkesenlioğlu kardeşler Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü olarak atanmanızda Referansınız mıdır?

3-Zehra Taşkesenlioğlu’nu Üniversite Konukevinde odasında fare görmesi üzerine gece yarısı ayrılarak otele geçtiği gün neden misafir ettiniz?

4- Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi olarak AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin (Taşkesenlioğlu) Kakırman'a ait olan Maya Eğitim Danışmanlık Şirketinden herhangi bir hizmet aldınız mı ,herhangi bir projede iş birliği içinde oldunuz mu ?Şayet varsa bu çalışma hangi yöntem uygulanarak yapıldı?

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2022, 11:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhalif Akademisyen
Muhalif Akademisyen - 2 yıl Önce

Sevgili Taner bey İbrahim Çeçen üniversitesinde dönen dolapları yapılan usulsüz işleri sağır sultan bile duydu neden ziyaret ettiği belli aranan şube müdürleri nasıl atandı hangi sınava tabii tutuldu hangisinde kaç puan aldılar ihaleler atamalar burslar kurslar eresmuslar öğretim elemanı alımları vs. vs. vs. balık baştan kokmuş az kaldı hepsinin hesabı sorulacak şimdiden millet ittifakı partilere dirsek temasına geçtiler eğer siyasiler gereğini yapmazsa bu aziz millet gereğini yapacaktır hiç kimsenin şüphesi olmasın artık yeter kimse enayi değil...

Adem
Adem - 2 yıl Önce

Tuzda koktu tanerbey Batıkent caminin dükkanlarının nasıl kirasız zaptedildigi ve yaşam hastanesi inin karşısında ruhsatsız yapı olan eczanin belediye tarafından neden dokunulmadığını araştırmanız iyi olur

SIRADAKİ HABER