Savcı Sayan Harekete Geçti ;Ağrıspor Sahipsiz Değildir, Yönetim Gelsin Bize Devretsin.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yarın Ağrı 1970 Spor Kulübü tesisilerinde gerçekleştirilecek olan basın toplantısın öncesi yönetime bir çağrıda bulundu ''bize devredin''

Savcı Sayan Harekete Geçti ;Ağrıspor Sahipsiz Değildir, Yönetim Gelsin Bize Devretsin.

Başkan Savcı Sayan, "Ağrıspor Sahipsiz Değildir, Yönetim Gelsin Bize Devretsin." 

Belediye Başkanı ve Ağrı Spor Onursal Başkanı Savcı Sayan, İlimizin kulübüne Ağrı Belediyesi olarak talip olduklarını duyurdu.

Başkan Sayan, mevcut yönetime çağrıda bulunaral, “Ne bu şehrin takımının rengini, ne de ismini değiştirmek, ya da isim ekleyerek kulübün adının yok edilmesi dedikodusuna bile asla tahammülümüz olmadığı gibi buna da müsaade etmeyeceğiz. Ağrı Spor, bu halkın takımıdır. Biz Ağrı Belediyesi olarak çağrıda bulunuyoruz. Bu memleket bizim. Takımın tüm borçlarını ödemeye talibiz. Ağrıspor’u hak ettiği yere getirmek Ağrılılar olarak boynumuzun borcudur. Şehrimizin takımını en iyi yerlere getirmek için, Ağrıspor’un yönetimine belediye olarak talip olduğumuzu duyuruyor kentimiz için bu şehri sevenler olarak birlikte hareket etmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2022, 00:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı
Ağrı - 2 yıl Önce

İnşAllah Savcı Sayan sözünde durur. Ağrı Spor'a sahip çıkar. Ağrı Spor'un başına herkesin dürüst olduğu konusunda uzlaştığı biri getirilir.

Sülüman Ağa
Sülüman Ağa - 2 yıl Önce

Zaten belediyeni dünya kadar borcu var, birde spor takımını alırsa o zaman tamamen Ağrı biter.. AKP de Ağrıdan elini çeker gider.. Çalıyorsunuz bu sefer çok çalarsınız..

SIRADAKİ HABER