Savcı Sayan'ın son Ağrı ziyareti veda turları olarak değerlendirildi

Yaklaşan 2023 Genel Seçimleri öncesi Sayan’ın sosyal medya hesaplarından başkanı olduğu belediyede birim müdürleri ve personel ziyaretleri veda turları olarak değerlendirildi.

Savcı Sayan'ın son Ağrı ziyareti veda turları olarak değerlendirildi

Sayan’ın son ziyareti veda turları olarak değerlendirildi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın gerek sağlık sorunları ve gerekse televizyon programları nedeni ile mesai harcayamadığı Ağrı’ya son ziyareti veda turları olarak değerlendirildi.

Akp’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yaşadığı sağlık sorynları ile birlikte AKP Genel Merkezinin ekran yüzü olması nedeni ile çok fazla mesai yapamadığı başkanı olduğu Ağrı Belediyesinde birim amirlerini ziyareti Sayan’ın yaklaşan genel seçimler öncesi Ağrı Belediye Başkanlığından istifa ederek Milletvekili adayı olacağı ve bu süreçte partisinin ekran yüzü olarak 2023 seçimlerinin propagandasına katkı sunacağı dillendirilmeye başlandı.

AKP kulislerinde sağlam kaynaklar tarafından Sayan’ın Milletvekili Adaylığı için Parti genel merkezi tarafından görevlendirildiği ve buna paralel Genel Merkezde AKP’nin Kürt Politikası ile birlikte Doğu ve Güneydoğu bölgesinden sorumlu bir görev üstleneceği dilendirilmeye başlandı.

Dengir Mir Mehmet Fırat’ın partiden ayrılmasının ardından Kürt Politikasında uzun süre büyük sıkıntılar yaşanması sonrası Diyarbakır Yürüyüşü ve Diyarbakır annelerine verdiği destekle bölgede sıklıkla adından bahsettiren Sayan’ın ,son dönemde yaşanan zincir marketler krizinde hayata geçirdiği uygulama da ülkenin en önemli gelişmelerinden biri olarak siyasi karnesine artı olarak yazıldı.

Türkiye Yüzyılı deklarasyonu ile seçim startı veren AKP’nin Savcı Sayan’ı 2023 seçimlerinde ekran yüzü olarak değerlendireceği ve bu nedenle de kuvvetle muhtemel İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerden birinden milletvekili adayı yapacağına kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
George Sarkisyan
George Sarkisyan - 1 yıl Önce

Gidişi olsun dönüşü olmasın ağrı ili 20 yıl geriye gitti ağrılı zorbalığı kabadayılığı yalanı talanı gördü umarım bir daha hata yapmaz yoksa ığdırın bir ilçesi olur öyle kalır neredeeeen nereeeeye

Yukarı kargalık
Yukarı kargalık - 1 yıl Önce

Ho pırê ha maşAllah bê nezerbe

Ağrılı
Ağrılı - 1 yıl Önce

Yolun sonu yok hesap nasıl verecen acaba ona şaşarım doğrusu

Ağrı
Ağrı - 1 yıl Önce

İnşAllah Savcı'yı aday yaparlarda, Akp Ağrıda sıfırı çeker. Hadi inşAllah.

Şorbulaklı
Şorbulaklı - 1 yıl Önce

Çuyina te hebe, hatına te tunebe. Amin

Cumhurbaşkanı olsun
Cumhurbaşkanı olsun - 1 yıl Önce

Sayın savcı sayan bizim Cumhurbaşkanı adayımız olsun, tabi eğer reis sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacaksa, doğudan da yerli milli Cumhurbaşkanı olduğunu ispatlar

Adem Pürnek
Adem Pürnek - 1 yıl Önce

Ağrı'ya belediye başkanı olarak çok fayda verdi de vekil olarak ne yapsın adam hiç birşey yapmadan işi reklam ile yaptı.

SIRADAKİ HABER