Sayan'ın Açıklaması Sonrası Ağrı Belediyesi Alay Konusu Oldu

Sayan'ın açıklamalarına karşı açıklamalar Ağrı Belediyesinin kurumsal kimliğine zarar veriyor ,Ağrılıları rencide ediyor.

Sayan'ın Açıklaması Sonrası Ağrı Belediyesi Alay Konusu Oldu

15 noktaya büfe kurarak Halk Ekmeği vatandaşın arzına sunacak olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın Ankara’ya selam çakmak için şova dönüştürdüğü icraatları ile başı dertte. 

Nadirde olsa güzel işler yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Seçmeni ile rabıtasını kesip saraya selam göndermek için yaptığı şovlar sonrası düştüğü durum nedeni ile Ağrılıları öfkelendiriyor. 

Son olarak  partisi AKP ve genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğru yönetemediği ve iflasa sürüklediği ülke ekonomisi nedeni ile başlayan hayat pahalılığı sonrası maliyetleri artan fırıncıların ekmek fiyatlarına zam istemesi sonrası Halk Ekmek’i faliyete geçiren Sayan yaptığı şovla bir kez daha alay konusu oldu. 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı'da yüz bin ekmeğin bugünden  itibaren 1,40 liradan satışa sunulacağını belirterek, "İstanbul Halk Ekmek eğer bizim maliyetlerimizde üretemiyorsa biz ekmek üretip oraya gönderelim diyeceğiz ama ayıp olacak" çıkışında bulunmuştu.  

Ancak İstanbul'da halk ekmek Ağrı'dan daha ucuza 1,25 liraya satılıyor. İBB Sözcü Murat Öngün Sayan'a yanıt verdi, "Ağrı’ya Halk Ekmek gönderelim de belediye zarar etmesin. Bu hesapla Ağrı batar " dedi. 

EN UCUZ EKMEK ANKARA VE İSTANBUL'DA  

Bir açıklamada Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Basın'dan geldi.  

ABB Basın yaptığı paylaşımla Türkiye'nin en ucuz ekmeğini gramaj farkı ile ortaya çıkardı. Buna göre 250 gram ekmeği 1,25 TL fiyatından satan Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satıyor.  

ABB Basın'ın işte o paylaşımı: 

"Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: '210 gramlık ekmeği 1,4 TL'ye satacağız. En ucuz ekmek Ağrı'da.' Ankara Halk Ekmek'te 250 gram ekmek 1,25 TL" 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 2 yıl Önce

Sayın bşk. hangi gezegende yaşıyor artık yeter kendine show yapmayı bıraksın ağrı halkının seçtiği bşk.na bakın dedirtmesin millet üstümüze gülüyor ben bu memlekette yaşıyorum ve memleketimi çok ama çok seviyorum kimsenin senin yüzünden alay konusu edilmesini istemiyorum showunu başka mecralarda yap yada akıl hocalarını gözden geçir bu memleket senin oyuncağın değildir basın açıklaması yaparken bir bilene sor danış sonra konuş İstanbul'da ekmek 1.25 lira haberin olsun

Yevmiyeci
Yevmiyeci - 2 yıl Önce

Allah aşkına bunu ne kayde alıyorsunuz sevgili agrililar bu güneş nerede oraya postunu seriyor işi gücü şov yapmak reklam yapma ya sen bu memlekete ne yaptın kendi rantın dışında yazık çok yazık sanane İstanbul Ankara İzmir de ya sen ağrıya baksana sen buraya kendine bir yer yapmak için mi geldin yoksa hizmet için mi geldi senin basın için sana Birdaha oyyyyyyyyyy yokkkkkk seridekim

- 2 yıl Önce

Kendi halkına ekmek cikar da İstanbul eksik kalsın sayın şovmen

Rakun04
Rakun04 - 2 yıl Önce

Halk ekmek tezgahlarında önce temizlik ve hijyen sağlanmalı satıcı lavaboya gidip elini temizce yıkamadan satıştalar fareler tezgahlarda ekmeklerin üzerinde cirit atar

YUNUS ARSLAN
YUNUS ARSLAN - 2 yıl Önce

ÜZGÜNÜM İSTANBUL HALK EKMEĞİ 2TL 1,25 DEĞİL SAVCI SAYANI SEVMİYE BİLİRSİN AMA YALANLA İFTİRA ATMAYIN

Yorumcu
Yorumcu @YUNUS ARSLAN - 2 yıl Önce

İbb halk ekmek fiyatı 1.25 lira yalnış bilgi almışsın boş yere algı yapma isteyen ibb sitesinde anlık bilgi alabilir araştır sor bilgi al sonra yorum yap olurmu..meee meee meee

SIRADAKİ HABER