Son Adaylık Başvurusu Baran Şengül'den

Ak Partide son başvuru Şengül'den

Son Adaylık Başvurusu Baran Şengül'den

Ak Parti İl Başkanlığı aday adaylığının son gününde farklı bakış açısı ile öne çıkan bir isme ev sahipliği yaptı.

Ağrı Ak Parti Belediye Başkan Adaylığı için müracaatını tamamlayan Baran Şengül en genç aday adayı olma sebebi ilede ilgi çekti.

Şengül aday adaylığı başvurusu sırasında ‘’Öncelikle yerel seçimlerin ideolojik çatışmaların önüne geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Baran Şengül ;Kentin içine düşürüldüğü durumun Kürt Kimliğinden kaynaklı olmadığını söylerken ‘’Adım bile Kürtçe ve bu milletin bir mensubu olarak Kürt Kimliğimle Ak Partide siyaset yapabilme şansına sahibim,bugüne dek koltuklarını muhafaza etmek için Kürt gençlerini hayatlarının baharında toprakla buluşturan anlayışın ne siyaset yapması ne de ticaret yapmasının önüne bir set çekilmemiştir,ve Türkiye  Kürt'ü ile Türk'ü ile bir bütün olarak barışık vaziyette yaşamını sürdürmüş,özgürlüklerini  son zerresine kadar yaşamış ,yaşamayada devam etmektedir. 

Bugüne kadar gençlerimizi etnik kimlik üzerinden gafil avlayanlar şunu bilmelidirlerki ne Türkiye eski Türkiye’dir nede Kürt gençleri artık bu oyuna prim vermeyeceklerdir.

Birilerinin üst perdeden konuşarak Kürt Gençlerinin kanını siyasetine meze yaptığı günde sona ermiştir.

Buradan Ağrı'nın çilesini Ağrı'nın güzelliğini,herşeyini birebir  yaşayan şehrin bir evladı olarak olarak yaşanabilir bir Ağrı için aday adaylığımı ilan ediyor halkımızı saygıyla selamlıyorum, dedi.

Ağrı Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Eski Başkanı Baran Şengül başvuru belgesini İl Başkanı Abbas Aydı'ın elinden aldıktan sonra birlikte geldiği kalabalık bir gurupla partiden ayrıldı.

İyi derecede İngilizce ve Kürtçe bilen Şengül Üniversite Yüksek Lisans mezunudur.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 18:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vahap yıldırım
Vahap yıldırım - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun yolun açık olsun başkanım başarılar diliyorum

Yavuz şengül
Yavuz şengül - 5 yıl Önce

Ağrı sizin gibi genç ve üretgen ve başarılı insanlara ihtiyacı var başarılar dilerim

Ağrılı Ağa
Ağrılı Ağa - 5 yıl Önce

Kimsenin bizim yorumumuzu görmesine gerek yok. Yayınlanmasını pek de istemiyoruz zaten. Bizim derdimiz sizsiniz. Siz okuyun yeter bize. Siz ki kendinizi gazeteci sanıyorsunuz. Bizim için Ağrılı ya da yabancı farketmez ama Rabbim nasip etsin ki istemediğiniz dışarıdan bir aday gelir de size kim olduğunu gösterir. Hikaye gazeteciler sizi

Memo
Memo - 5 yıl Önce

İngilizce bildiğini ve yüksek lisans yaptığı bilmiorduk. Emin misiniz hacılar. Atmıyorsunuz İnşAllah

Mehmet Aydogdu
Mehmet Aydogdu - 5 yıl Önce

Cesaretinizden dolayi onceliklen sizleri kutlarim Allahim yar ve yardimcin olsun.onemli olan burada kardesligi percinlemek onun icin butun yuegimle seni destekliyorum.

SIRADAKİ HABER