Öğretmen 23 Öğrencisini Taciz Etmiş

23 öğrencisini taciz ettiği iddiası ile Eğitim Bir Sen yöneticisi öğretmen açığa alındı

Öğretmen 23 Öğrencisini Taciz Etmiş

Demirören Haber Ajansı’nın haberi bomba etkisi yaptı.

DHA’nın dün hazırladığı haberde son dönemlerde Yargıtay’ın Andımız kararına tüm yurtta yaptıkları açıklamalar ile karşı çıkan Eğitim Bir Sen Başkan yardımcısının 23 kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiası tüm yurtta gündeme oturdu.

DHA’nın paylaştığı haber Mynet Haner de şu şekilde paylaşıldı

MEMUR-SEN Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Muğla Şube Başkan Yardımcısı ve felsefe öğretmeni S.Y. (53), 23 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla açığa alındı.

Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi'nde felsefe öğretmeni olan, Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkan Yardımcısı S.Y. hakkında, iki hafta önce, öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla çok sayıda veli tarafından şikayet dilekçesi verildi.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün durumu bildirmesi üzerine Ortaca Cumhuriyet Savcılığı tarafından evli, 2 çocuk babası, 25 yıllık öğretmen S.Y. hakkında soruşturma başlatıldı.

AÇIĞA ALINDI

Çeşitli tarihlerde 23 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen S.Y., hakkında yürütülen adli ve idari soruşturma kapsamında 13 Kasım'da açığa alındı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Bu kadar saçma bir ilinti görmedim. Yuzbinlerce üyesi olan bir sendikanın herhangi bir üyesinin hatalarını andımıza baglamanıza inanamadim. Bu kadar sacmalayabileceginizi düşünmüyordum. Bir solcu bir hata yapsa bütün solculara, bir milliyetci, bir dindar hata yapsa hepsine mal edilebilir mi. Bir sendikacının günahını yuzbinlerce kisiye yüklemek üstelik inanılmaz bir saçmalıkla bunu da andimiza bağlamanız inanılır gibi degil

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Admin aklın sıra bakın andımıza tacizci tevavuzculer karşı çıkıyor deyip andınızı insanlara kabul ettirmeye çalışacak kadar aciz olmamalısın. Kardeş kardeşin hatasindan gunahindan mesul değilken mugladaki bir sendikacinin gunahini bütün andımız karşıtlarına mi mal etmeye çalışıyorsun

İnsan
İnsan - 5 yıl Önce

Vatandaş kardeş kesinlikle sana katılıyorum.bir kesim tuzaklar kurarak iftiralarla istediği kişiyi itibarsızlaştırabileceğini ipini çekebileceğini bile düşünüyor ve yapıyor bence,hiç olmazsa çamur at izi kalsın diye bile düşünebiliyor mağlesef halk uyanık olmalı baksana velilerden çeşitli tarihlerde dilekçe bile almışlar muğlada!!!ve şu genelleme ve andımız mevzusu da zaten belli bir kesimi hedef aldıklarını gösteriyor.

SIRADAKİ HABER