Tahtalı ; Yeniden Başlıyoruz

Ömer Tahtalı aralıksız sürdürdüğü seçim odaklı çalışmalarında kongre öncesi yeni mesajlar verdi.

Tahtalı ; Yeniden Başlıyoruz

Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı Ak Parti’nin 4. Olağanüstü kongresi öncesi bir takım açıklamalarda bulundu.

Tahtalı bugün teşkilat mensubu arkadaşları ile birlikte Ankara’da gerçekleştirilecek olan kongre için yola çıkmadan önce yaptığı açıklamada 22 yıldır aralıksız hedeflerine koşan partimiz Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımızın önderliğinde yeni bir manifestoyu dillendirmek için Ankara’da buluşacak,dedi.

Tahtalı yaptığı açıklamada ;2023 hedefine ulaşan ve Türkiye’nin önüne çağlar ötesinden hedefler koyan, lider kadromuzla birlikte kutlu yürüyüşümüz yarın yeni bir hedefin heyecanı ile yeniden şekillenecek. Olmaz dedikleri her şeyi olduran Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 100.yılında ülkemizin lider kadrosunu oluşturan ve Türkiye Yüzyılının temellerini ortaya koyacak olan yeni yapılanmada 2053’leri 2071’leri Lider Ülke Türkiye sloganı ile buluşturma gayretinde olan Ak kadrolarımızla yaşayacağımız heyecanı şimdiden tüm heöşehrilerime müjdeliyorum.

Yarın’dan sonra kısa vadeli ilk hedefimiz olan yerel seçimlerde Ak Kadrolarımızla taçlandıracağımız Ağrımızın müreffeh yarınları için aralıksız çalışacağımız ve beklenen neticeyi alacağımızdan da kuşku duymamanız adına şimdiden yeni oluşumun Ülkemize ,milletimize ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyor tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum ,dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER