Taner Söylemez'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki ''İnsanların umutlarını boşa yormayın''

CHP'nin Ağrı'da yapacağı programı iptal etmesinin ardından bir yazı kalema alan Söylemez ;Kimse kusura bakmasın ,kimse nezaket aramasın açık ve net söylüyorum Ağrı'ya gelemeyen Meclislerde oturmasın

Taner Söylemez'den Kemal Kılıçdaroğlu'na  tepki ''İnsanların umutlarını boşa yormayın''

Alparslan’dan bu yana yurt edindiğimiz topraklara Atatürk’ün partisi gelemiyormuş?

Sebep ?

Ulaşım zorlukları

Alparslan’ı Anadolu’nun kapısına gönderen dedelerin ,Türk’ün son yurdunu inşa eden Atatürk’ün Partisinde ki torunları Ankara’dan Ağrı’ya gelmeyi zahmetli bulmuşlar.

Ve günler öncesinden duyrulan ,insanları umutlandıran ,yüzleri güldüren bu programın iptalini açıklayanda gariptir ki Oğuz Ka(ğ)an adlı meşakkat kaçkını bir temsilci.

İnsan adından utanır diyeceğimde utanç zaten harfin birini yutmuş nüfus müdürlüğünde.

Bakın Sayın Kılıçdaroğlu ;

2015 genel seçimlerinde okuduğum hükümet politikanızın satır araları içimdeki ümidi yeşertmiş hala daha Türkiye’yi düşünenlerin olduğunu hissi mutluluk uyandırmıştı örselenen ,ötelenen yüreklerimizde.

Sonrası Adalet Yürüyüşünde bedenlerimiz olmasa da yüreklerimiz birlikte terlemişti sizinle ..

Tek kıymetlinin Türkiye ve Türk Milleti olduğunu gösteren o muhteşem hamlenizle İYİ Partiye gönderdiğiniz Milletvekilleri milletin yolunu açmış ,Türk siyasi hayatının en önemlilerinden biri değil, en kıymetlisi en önemli hamlesi olarak yer almıştı tarihte.

Ama dün ajanslara düşen haberle dumura uğradı heyecanımız, hevesimiz..

Siz Atatürk’ün partisisiniz öylemi ?

Vatanın da Atatürk’ün yurt ettiği toprakta program yapamayacak kadar aciz …

Sayın Kılıçdaroğlu Ağrı’dan vazgeçmek vatandan vazgeçmektir.

Bu ülkenin her karış toprağı için, adı Ağrı yada Edirne olur hiç farketmez yorulmayı göze alamıyorsanız ,insanların umutlarını da boşuna yormayın .

Ulaşım zorlukları nedeni ile program iptal eden kurmay dediğiniz o aklı evvellerinizi de bugünden tezi yok hemen Türk milletinin sırtında yük olmaktan çıkarın.

Ahmet Şafak’ın Sarıkamış Türküsünde en anlamlı dizelerdir, dinlediniz mi bilmem ama tamda durumunuza anlatır bir ifadedir..

‘’ Üzülme ana, ağlama, "Sarıhanlı nere? Sarıkamış nere?" deme
Sarıkamış için ölmeyi bilmiyorsa bir adam, Sarıhanlı için nasıl yaşar?’’

Bizim yurt edinip yaşadığımız vatan toprağına ulaşım nedeni ile gelemeyenin ölümüzde de ,toyumuzda da işi olmaz ,olamaz ..

Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu zorluktur, ulaşımdır, falandır filandıra sığınmayı bırakın.

Size neye mal olursa olsun Erzurum’dan dönün.

O programı yine Ağrı’da yapın yada insanların umutlarını boşa yormadan bu memleket için yorulmayı göze alamayan yoldaşlarınızla birlikte defolun gidin.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2022, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER