TUHAF BİR İNSAN TOPLULUĞU: AKRABALAR(!)

TUHAF BİR İNSAN TOPLULUĞU: AKRABALAR(!)

TUHAF BİR İNSAN TOPLULUĞU: AKRABALAR(!)

Konu akrabalar olunca eminim ki birçoğumuzun içinde güzel hisler oluşur(!) İşte bu yazıda en değişik insan topluluğu olan BAZI akrabaları yazmak istedim.

Akrabalar tarihin en eski insan topluluğudur. Her ne kadar dil, din, mezhep ve cinsiyet bakımından coğrafyalara göre farklılıklar gösterseler de tüm dünyada karakteristik olarak aynı özellikleri barındırmaktadırlar. Bu özelliklerin neler olduğuna gelince:

1- Milli marşları "Biz Akrabayız" olan bu insan topluluğu genelde güzel günlerde bu marşı okurlar. Kötü günlerde ise alternatif marşları olan "Haberimiz Yoktu" marşını hep bir ağızdan okumakta ziyadesiyle beceriklidirler. Birçoğumuz onların bu marşı da okuyacağını bildiğinden kötü olayları ilk önce onlara söyleriz. Fakat bu durumda ise bir diğer alternatif marş olan "İşim Olmasa Gelirdim" marşını daha gür bir sesle dillendirirler.

2- Yaşam alanları genelde puslu ve karanlık ortamlar olan bu insan topluluğu yerli ve milli savunma sanayisine çok önem verirler. Bu yüzden yerli ve milli silahlarının başında "parça tesirli dedikodu bombası" ve "uzaktan kumandalı laf taşıma araçları" gelmektedir.

banner47
3- Derin bir istihbarat ağına sahip olan bu insan topluluğu ailelerin içine onlardan biri olarak girmekte mahirdirler. Topladıkları kötü olayların verilerini tüm dünyaya ilanen tebliğ ederler. Bazen de canlı yayın organları marifetiyle birbirlerine anlatarak keyifli anlar yaşarlar(!)

4- Sınır ötesi harekât düzenlemekte çok başarılı olan akraba topluluğundan bazıları ev yıkmakta ve ocak söndürmekte her daim muvaffak olmuşlardır. Bu yüzden uluslararası politikada batılı güçlerin fikir babasıdırlar. Hatta Amerikan dış politikasının bizatihi bunun etkisiyle kurulduğu bazı siyaset bilimcileri tarafından savunulmaktadır.

5- En nefret ettikleri ortamlar mutlu ortamlar olan bu insan topluluğu, o mutlu ortamları sabote etmeyi kendilerine vazife edinebilirler. Bunun için de kötü günleri hatırlatmak ve hiç kimsenin aklına gelmeyecek kötü olasılıkları ortaya atmak gibi araçları kullanırlar. Çünkü bu duygular onların milli yemekleri olduğundan, ruhsal olarak aç kalmakta derin endişe duyarlar.

Eğer içinizden böyle bir akraba topluluğuna sahip olanlarınız varsa başınıza bir iş almamak için en yakın ibadet merkezine giderek bolca dua ediniz.

Kalın sefa ile...

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol ÇETİN
Erol ÇETİN - 2 yıl Önce

O anlattığınız akrabalar akrep soyundan gelen kişilere çoktur onlara ne yapsan fayda etmez Allaha emanet ol

SIRADAKİ HABER