Üniversitede İnanılmaz Kaza İşçinin Bacağı Koptu

A.İ.Ç.Ü de şoför kadrosundaki işçinin bahçe işlerinde çalıştırılması sonucu yaşanan kazada ihmal olduğu iddia edildi.

Üniversitede İnanılmaz Kaza İşçinin Bacağı Koptu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görünmez kaza

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Şoför kadrosunda bulunan personelin bahçe işlerinde çalıştırıldığı bir esnada ihmal ve dalgınlık sonucu meydana gelen kazada bacağı koptu.  

Bugün saat 11 suların da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde yetki alan ve sorumluluğu dışında peyzaj işlerinde çalıştırılan Şoför Ayhan Alpaslan çim biçerken kullandığı çim biçme makinasına bacağını kaptırdı. 

Bıçakları plastik olması gerekirken demir bıçaklarla kullanılan makina Ayhan Alpaslan’ın bir anlık dalgınlığı sonucu bacağına isabet etti.Talihsiz personelin bacağının kopmasının ardından çalışmaya devam eden makine çevredeki işçiler tarafından kontrol altına alınarak olası ikinci bir kaza önlenmiş oldu. 

112 sağlık ekipleri tarafından Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesine getirilen yaralı Ağrı’da gerekli müdahaleyi yapacak donanım bulunmadığı için Erzurum’a sevk edildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 3 yıl Önce

İyiki Erzurum'da var sahipsiz Ağrı gözüne toz kaçıranı bile Erzurum a sevk ediyorlar peki siz doktor değilmisiniz hani tüm ameliyat malzemeleri vardı yeteri personel vardı mv.Ekrem çelebi sms atıyordu bu kadar doktor atandı hani ömrümüz Erzurum Van yollarında geçti bir çok hasta yollarda hayatını kaybetti biz bu zülmü hak etmiyoruz ama geliyor gelmekte olan sandık hesap sorma sırası ağrı halkında artık yeter

SIRADAKİ HABER