YILDIZ ACAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Koridor Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Narçın İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu ziyereti sonrası Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'a ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte O yazının tamamı..

YILDIZ ACAR ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

TŪRKİYE'DE KENTLER ARASI 2021YILININ EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ŌDŪLŪNŪ ALAN DOĞUBAYAZIT BELEDİYE BAŞKANI SAYIN YILDIZ ACAR, KORİDOR GAZETESİ'NİN DAVETİ KAPSAMINDA, İSTANBUL AĞRI KŪLTŪR DERNEKLERİ FEDERASYONU'NA ŌZEL BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.YILDIZ ACAR, FEDERASYON BAŞKANI ŞERAFETTİN ŌZTŪRK İLE İLÇE DERNEK BAŞKANLARI TARAFINDAN ÇİÇEKLER VE ALKIŞLARLA KARŞILANARAK ONURLANDIRILDI.

DOĞUBAYAZIT'IN GURURU VE GŪNEŞİ OLMAK İÇİN MODERN NORMLARLA ŌRTŪŞEN KENTSEL HİZMETLERE ODAKLANAN VE KŪLTŪREL DONANIMI OLDUKÇA YŪKSEK BİRİ OLAN YILDIZ ACAR EFSANESİ DEVAM EDİYOR.

İBB organizeli kentler arası dūzenlenen tanıtım gūnleri kapsamında, İstanbul Maltepe'de aksiyon keyfi veremeyen "Ağrı Gūnleri"etkinliğine katılarak bu sayede de Doğubayazıt standına ilgiyi yoğunlaştıran Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, etkinliğin son gūnū akşam saatlerinde, İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret ederek yorgunluk giderdi.Federasyonun saray havası estiren büyüleyici yönetim binasına hayran kaldığını belirten başkan acar'la sıcak duyular atmosferinde biraz da sohbet edildi. Federasyon başkanı Şerafettin Ōztūrk, ilçe Dernek başkanları ve Koridor gazetesi'nin de bulunduğu masa sohbetinde Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, HDP ile olan ayrılığına da açıklık getirerek kulislerde üretilen tūm önyargıları anti tezlerle çūrūtmūş oldu.Masa sohbetinde Ahmedi Xanı Dernek Başkanı Yunus Bekret ile yardımcısı Murat Kaçmaz da vardı.

KORİDOR GAZETESİ İLE DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ UYUŞTURU İLE MÜCADELEDE ELELE VERECEK

Masa sohbetinde başkan Yıldız Acar, belediye hizmetleri ile ilgili yaptığı açıklamalar aralığında Doğubayazıt'ta da ortaya çıkan uyuşturucu trajedisine de değinildi.Uyusturucu kullananlar arasında çok sayıda on onbeş yaşında çocukların da olduğunun altını cizen başkan Acar, Koridor Gazetesi ve Federasyon desteğiyle birlikte mücadele önerisinde bulundu.Bir iki hafta sonra Koridor Gazetesi ekip olarak uyuşturucu konusunu araştırmak üzere Doğubayazıt'a gidecek.Koridor gazetesi konuya ilişkin ayrıca kaymakamlık, emniyet ve Ağrı valiliğiyle de görüşmelerde bulunacak.

Doğubayazıt Belediye Başkanı sayın Yıldız Acar'a ve yardımcı başkan hanımefendı arkadaşına, İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu başkanı Şerafettin Ōztūrk, ilçe dernek başkanları, Koridor Gazetesi ve bir anlamda da şahsım İbrahim Narçın adına bizleri onurlandıran görkemli ziyaretleri için sonsuz teşekkürlerle sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

İbrahim Narçın

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2021, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER