Yıldız Acar; YKS Başvuru Ücretlerini Belediyemiz Karşılayacak

Doğubayazıt Belediyesi farkındalık yaratan icraatları ile öne çıkmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Yıldız Acar'dan öğrencilere eğitim desteği.

Yıldız Acar; YKS Başvuru Ücretlerini Belediyemiz Karşılayacak

Doğubayazıt Belediyesi'nden Öğrencilere YKS Desteği

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar İhtiyaç sahibi gençlerin üniversite giriş ücretini karşılayacaklarını açıkladı.
Acar ;Çocuklarımızın sosyal yardımlaşma vakfı ve belediyemiz Kadın ve Aile Müdürlüğümüze YKS ücretlerini ödeyemeyecek durumda oldukları yönünde müracatlarını üzülerek öğrendim.
Bizim belediye olarak asli görevimiz tabiki yol yapmak ,çöp toplamaktır ama bizim en önemli görevimiz gençlerimizin, geleceğimizin yolunu açmak Doğubayazıt'ın çocuklarını farklı mecralara sapmadan ilimle, sanatla, edebiyatla buluşturmaktır .Gençlerimizin bu çaresizliğine sessiz kalmamız tabiki düşünülemezdi.
Gençlerimizin geleceğinin ekonomik nedenlerle sekteye uğraması insanlığımızı yaralayacağı gibi kamusal sorumluluğumuzuda gölgeleyecektir.Bu sorumluluk bilinci ile YKS sınavına girecek 12. Sınıf öğrencisi sosyal yardım alan ailelerimizin çocuklarının YKS2021 ücretlerini Doğubayazıt Belediyesi olarak karşılama kararı aldık.
Çocuklarımızın hayallerine erişmesi ve eşit eğitim imkanına kavuşması için Doğubayazıt Belediyesi olarak yanlarında ve bundan sonrada eğitim desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğimizi hatırlatarak tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum,dedi.
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsız
Adsız - 3 yıl Önce

Ağrı için çok Üzgünüm kim ne yapıyor göz önündw

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Ağrı ili içinde belediye bşk. bekliyor talep ediyoruz tabi yandaş ayırımı yapmadan

SIRADAKİ HABER