Ulaş Akhan Yaşama Dokunuyor

Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ulaş Akhan yaşamı kolaylaştıran projelere imza atıyor

Ulaş Akhan Yaşama Dokunuyor

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı görevini de yürüten Kaymakam Ulaş Akhan Akülü engelli aracı kullanan vatandaşların şarj sorununu ortadan kaldırdı.

Şehrin iki önemli noktasında şarj istasyonları kurduran Akhan ;''Göreve geldiğimiz andan itibaren çalışmalarımızda önceliği engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere verdik. Onların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve daha keyifli hale getirebilmek amacıyla belediye olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz. Belli aralıklarla düzenlediğimiz kültür gezileri ve yemekli programlarda engelli ve ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya geliyor, taleplerini dinliyoruz. Ayrıca Sosyal Hizmetler Birimimiz ilçenin her noktasını karış karış dolaşarak bu tür ailelerimizi kayıt altına alıyor ve sorunları yerinde tespit ediyor. Bunların dışında şehir içi toplu ulaşım araçlarımızı da yenileyerek engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirdik. Son olarak da ilçemizin en hareketli caddesi olan İnegöl Caddesi'ne iki adet engelli şarj istasyonu kurduk. İlçemizde yaşayan engelliler, bütün bu çalışmalarla artık hiç kimseye ihtiyaç duymadan günlük yaşantılarına devam edebilecekler.''dedi.

Doğubayazıt Belediyesince yapılan açılış töreninde konuşan Yaşama Sevinci Doğubayazıt Engelliler Derneği Başkanı Oktay Topçi de ; "Engelli kardeşlerimiz gerçekten çok sorun yaşıyorlardı. Şarjları bittiği zaman yolda kalıyorlardı. Artık bu sorun ortadan kalkacak. Engellilerin yaşamını kolaylaştıran bu istasyonlar bildiğim kadarıyla Türkiye'de birkaç şehirde mevcut. Böylesine önemli bir yatırımı ilçemize kazandıran Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Ulaş Bey'e tüm engelliler adına çok teşekkür ederim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER