Musk'ın tweetleriyle Dogecoin rekor kırdı

Musk Twitleri ile kripto para piyasasına yön veriyor

Musk'ın tweetleriyle Dogecoin rekor kırdı

NTV Kripto para piyasasına ilişkin Musk'un twitlerinin etkin olduğu bir haber paylaşımında bulundu.NTV nin habeirne göre;

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk’ın Twitter paylaşımları piyasalarda sert fiyat hareketlerine neden olmaya devam ediyor.

Musk'ın Dogecoin ile ilgili son Twitter paylaşımı sonrasında kripto parada yükseliş ivmesi devam etti. Kripto para yaklaşık 0,82 dolara kadar yükseldi ve piyasa değeri 10,5 milyar doların üzerine çıktı.

Dogecoin, piyasa değeri en yüksek 10 kripto para birimi arasına yer alıyor.

banner47

Uzun vadeli yatırımcıların radarına giren en büyük iki kripto para Bitcoin ve Ethereum'da da son haftalarda yeniden zirve seviyeler görüldü. Bitcoin hafta sonu 41 bin doları görmesinin ardından Hong Kong saatiyle 1:37'de 38 bin 730 dolardan işlem gördü. Ethereum ise tüm zamanların zirve seviyesinden düştü.

Bloomberg'in haberine göre, Elon Musk son zamanlarda Dogecoin ile ilgili tweetler atarak kripto parada sosyal medyanın körüklediği ralliyi destekledi. Musk son olarak "Who let the Doge out" açıklamasıyla "Who let the dogs out" şarkısına atıfta bulundu. Musk 1 Şubat'taki bir söyleşide Bitcoin'in "iyi bir şey" olduğunu, Dogecoin ile ilgili açıklamalarının ise şaka olduğunu söyledi.

Ünlü rapçi Snoop Dogg ise "Snoop Doge" şeklinde tweet attı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER