Ağrı İHH İsyan Etti ''Yeter artık! Yazıklar Olsun! ''

Ağrı'da artan hırsızlık olaylarından fazlası ile nasibini alan İHH Ağrı Şube Başkanı Engin sosyal medya hesabından isyanını dile getirdi.

Ağrı İHH İsyan Etti ''Yeter artık! Yazıklar Olsun! ''

Ağrı'da önü alınamayan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi.Bir yıl içinde 3. kez hırsızlığa maruz kalan İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin yaşanan olayın ardından isyanını sosyal medya hesabından dile getirdi.

Yeter artık! Yazıklar Olsun!

İnanın aklımız almıyor vicdanımız sızlıyor. 2009 yılında beridir gönüllü birçok kardeşimizle beraber #AğrıİHH olarak şehrimizin 18 mahallesinde nerede bir yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi aile varsa adeta karış karış, kapı kapı dolaşıp derdine çözüm üretmek adına hayırseverler insanlarımızın emanetlerini muhtaç kardeşlerimize ulaştırmaya gayret ediyoruz.

Tüm gönüllü kardeşlerimiz çoğunlukla işinden, aşından ve evinden fedakarlıklar yaparak bu çalışmalara destek oluyor.

Ancak son bir yılda 3 sefer Ağrı İHH Derneğimizde yapılan hırsızlık bizleri bezdirdi. Maalesef derneğimizin bulunduğu sokaktaki bazı evleri ve metruk yerleri madde bağımlıları mesken etmişler. Daha önce emniyete de bu konuda verdiğimiz bilgiler ne yazık ki bir sonuç vermemiştir. Buradan duyarlı tüm yetkililere çağrımız, ilgili metruk binaların yıkılması ve yine ilgili sokaktaki bekar evi tarzında giren çıkanın belli olmadığı evlere yönelik çok kapsamlı ve sık aralıklarla kontroller yapmalarıdır.

Bir çağrı da hırsızlara!!!

Bir yardım kuruluşunda dahi hırsızlık yapma ahlaksızlığı insafsızlığı yapıyorsunuz. Gerçekten ihtiyacınız olan bir şeyler varsa bir not yazıp cama yapıştırın söz veriyoruz sizin kapınıza kadar getirip bırakırız ama lütfen artık derneğimize zarar vermeyin camlarımızı kırmayın...

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021, 21:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Ben inanmıyorum hırsız içerde ne demiş adamın biri fakir çalmasını bilmediği için fakirdir biz kimin nereden nasıl geldiğini çok iyi biliriz ihh da fakir varmı

SIRADAKİ HABER