Ağrı'da CHPli Kadınlar Ak Parti Kongresini Gölgede Bıraktı

Ağrı Chp'nin rozet takma töreni Ak Parti Kadın Kolları Kongresini gölgede bıraktı

Ağrı'da CHPli Kadınlar Ak Parti Kongresini Gölgede Bıraktı

Chp Yeniden Başlıyor
2020 genel seçimlerinde 2 diğer partilerin baraja takılması sonrası Ağrı'dan 2 milletvekili çıkardıktan sonra milletvekillerinin Ak Partiye transferi ile kendi içine gömülen CHP Ağrı'da yeniden başlıyor.

Nihat Aslan'ın Ağrı İl Başkanlığına atanmasının ardından hareketliliği her geçen gün dahada fazla artan CHP'nin Kadın Kolları Başkanlığı görevini devralan Neriman Alptekin'in çalışmaları sonrası dün Ağrı'da düzenlenen törenle CHP ye 250 kadın üye katılımı sağlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka,Genel Başkan Yardımcısı Ayten Gülsever'in konuk olarak katıldığı rozet takma töreninde Kadın Kolları Başkanı Neriman Alptekin ve Nihat Aslan'ın ardından kürsüye çıkan  Nazlıaka, “Yalnız değlisiniz, biz varız” sloganıyla “Yaşamak” adlı projeyi hayata geçirerek şiddete uğrayan kadınların yanında olacaklarını söyledi.

Bu projeyle şiddete uğrayan kadınlara hukuk destek ve pskolojk danışmanlık sunacaklarını belirten

Nazlıaka, şöyle devam ett: ” Çok güzel duygular le geldim Ağrı’ya. Duydum k bazı troller bizim için neden Ağrı’ya geliyorlar bir şey yazmışlar. Bana bu salondaklerin yüreği ve misafrperverliğ yeter. Bu kent bir savcı tarafından yönetlyor. Ben bir insanın isminin savcı olmasına bakmam. Eğer o kişi sizlerin ve halkın oyu ile seçilip, güç sahibi olunca halkı unutmuş kend konforuna düşmüş se ona savcı denmez. Onun için dyoruz kiilk seçmde ülkemizin de bu kenitn kader değişecek. Birçok eksklk gördüm gelirken yol boyunca çöplerdentutun bozuk yollara kadar. Ağrı böyle yönetlmey hak edyor mu? O zaman çalışacağız bir ve beraber olacağız. Ülkemizde 250’ye yakın kadın kolları başkanlığımızı kurduk. Bunlardan 186’sı bugüne kadar kadın kolları lçe teşklatının olmadığı yerlerd. İlk kez bunu gerçekleştirmiş olduk. Bu yetmez ve aynı zamanda kadın üye sayımızın artması gerektiğin ifade ederek hızla yeni kadın üyeler yaptık. Çok kısa zamanda 10 bin yeni kadın üye yapıp 10 bininci üyemizi de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile tanıştırdık.”

Nazlıaka, her hafta salı günü kadınlara çeşitli eğtimler verdiklerini sözlerne ekledi.

Tören, hediye takdimi ve partye katılan yeni üyelere rozet takılmasıyla son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsız
Adsız - 3 yıl Önce

Hani mesafe hep bunların yüzünden virüs yayılıyor yaa bastakiler uyacak ki halk da uysun

Sefa
Sefa - 3 yıl Önce

Nihat abi başarılar dilerim yolun da kalbin gibi aydınlık olsun

adsız
adsız - 3 yıl Önce

yaho bu ürfet aslan karısı chp ye oy vermez onun ne ışı var o partıda gıtsın taşliçayda sıyaset yapsın

SIRADAKİ HABER