Ağrılı Milletvekilinden Devlet Bahçeli'ye İstifa Çağrısı

İYİ Parti'nin İstanbul Milletvekili,Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ağrılı Ahmet Çelik MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi istifaya davet etti

Ağrılı Milletvekilinden  Devlet Bahçeli'ye İstifa Çağrısı

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik ise, yaptığı bir açıklama Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.Çelik, "Sayın Dr. Devlet Bahçeli şunu iyi bilin ki; Yeniçağ gazetesi ve yazarlarını gazetelere verdiğiniz ilanlarla, yaptığınız konuşmalarla, attığınız twetlerle hedef gösterip yapılan saldırıları azmettirdiğiniz için Türk milliyetçisi kurum ve şahıslara yapılan saldırıları azmettirmekten yargılanacaksınız." dedi.Bahçeli hakkında Türk milliyetçilerine saldırıları azmettirmek suçunu işlemekten savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirten Çelik, "Hiç şüpheniz olmasın ki; Türk milliyetçilerine karşı kabul edilemez duruşu ile yargılanmış bir siyasi figür olarak Ülkücü Hareket tarihinde layık olduğunuz yeri alacaksınız." ifadelerini kullandı.   

   Çelik'in açıklamaları şu şekilde;"Sn. Dr. Devlet Bahçeli şunu iyi bilin ki; Yeniçağ gazetesi ve yazarlarını gazetelere verdiğiniz ilanlarla, yaptığınız konuşmalarla, attığınız twetlerle hedef gösterip yapılan saldırıları azmettirdiğiniz için Türk milliyetçisi kurum ve şahıslara yapılan saldırıları azmettirmekten yargılanacaksınız.Türk milliyetçilerine saldırıları azmettirmek suçunu işlemekten hakkınızda savcılığa suç duyurusunu bulunacağım.Hiç şüpheniz olmasın ki; Türk milliyetçilerine karşı kabul edilemez duruşu ile yargılanmış bir siyasi figür olarak Ülkücü Hareket tarihinde layık olduğunuz yeri alacaksınız.

""MÜCADELE YILLARINDA DEVLET BAHÇELİ NEREDEYDİ?"

banner47
"Sn. Dr. Devlet Bahçeli; siz de çok iyi biliyorsunuz ki,  Ülkücü Hareketin 12 eylül öncesi bölücü ve Marksistlere karşı verdiği mücadelede binlerce şehidi ve gazisi var. Bu süreçte Türk milliyetçileri hapis yattı, işkence gördü, yargılandı ve ağır bedeller ödedi. Siz bu mücadele yıllarında Türk milliyetçilerinin hasımlarıyla muhatap olup bir fiske dahi yediniz mi? Veya bir fiske attınız mı? Bir gün emniyette veya adliyede ifade verdiniz mi?" 

"TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE PARMAK SALLAMAYA HAKKINIZ YOKTUR"

"Hal böyleyken; ömrü mücadeleyle geçmiş, bedel ödemiş Türk milliyetçilerine tavrınızı kabullenmemiz asla mümkün olamaz!

12 eylül öncesi Dev Yol, THKP vs gibi kanlı cinayet şebekelerine karşı sesini fısıltı olarak bile duymadığımız sizin, bırakın Türk milliyetçilerine üst perdeden seslenip parmak sallamayı, konuşmaya bile hakkınız yoktur."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER