Genel İş Sendikası Kavga İddialarını Yalanladı

Genel İş Sendikası Kavga İddialarını Yalanladı

Bugün Hizmet İş Sendikası tarafından başına servis edilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyuna ilan ederiz.

Ağrı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde personel ziyaretlerimiz sırasında Hizmet İş Sendikası Ağrı İl Temsilcisi Emrah Aslan ile yaşanan karşılaşmada Hizmet İş Sendikası’nın iddia ettiği gibi herhangi bir arbede yaşanmamıştır.

Söz konusu karşılaşmada ayak üstü sohbet esnasında örgütlenmenin yetkili sendika çalışmaları sırasında yapılmasının etik olmadığı Emrah Aslan’a ifade edilmiş ,karşılıklı sözlü tartışmanın ardından Hizmet İş Sendikası tarafları olaysız bir şekilde bahse konu yerden ayrılmış ve sendikamız çalışmalarına devam etmiştir.

banner47
İşçilerin sosyal yaşamının düzeltilmesine ilişkin çalışmalarımızı 20 yıldır aynı sulh anlayışı ve sükûnet içerisinde sürdürmeye devam etmekteyiz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de tüm tahriklere rağmen emek barış ve demokrasi mücadelesi veren bir sendika olarak herhangi bir şiddet olayı ile adımız anlaşmamıştır anılmayacaktırda.

Buradan tekrar Ağrı kamuoyu önünde Ağrı Belediyesini kentte gerginliğe neden olacak tutum ve davranışlardan uzak durmaya davet ediyor, irade gaspına gitmemeleri noktasında tekrar uyarma ihtiyacı hissediyoruz.

Sendikamıza yönelik karalama amaçlı bu mesnetsiz ve çirkin iftira içinde hukuki yolarla hakkımızı koruyacağımızı bildirmek istiyoruz.

Genel İş Ağrı Şubesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER