Eğitim Minübüsü Ağrı'dan Yola Çıktı

Ağrı da çılşmaları ile öne çıkan Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeye imza attı.

Eğitim Minübüsü Ağrı'dan Yola Çıktı

İhsan Kösen'in İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasının ardından işlevselliği ile öne çıkan Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Twitter hesabından yeni projelerinin tanıtımını yaptı.

Müdürlük Twitter adresinden yapılan paylaşımda görsellerlke birlikte şu ifadelere yer erildi.

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından "Doğubayazıt’tan Eğitime Çağrı var " projesi kapsamında Tüm Türkiye deki öğretmenlere, mesleki gelişimlerini ve eğitimde kaliteyi arttırmak için bir çok eğitmenle internet üzerinden 8-22 ekim arasında eğitimler planlanmıştır.

Eğitimle ilgili bağlantıların paylaşıldığı telegram Whatsapp gruplarına Tüm Türkiye’den öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Başta İlçe Milli Eğitim müdürümüz İhsan KÖSEN , Şube müdürlerimiz Yasemin MUTLU , Veysel GÜMÜŞ , M.Nuri DEMİR teşekkür ederiz emekleri için ayrıca Özel Büro proje ofisi çalışanları Pelin YAVUZ, Muhammed Fatih TURAN , Emine BÜYÜKKOL KÖSE ve Nihat ESEN'e teşekkür ederiz. Sube Müdürlüğü ayrıca projelerin devam edeceği ve Doğubayazıt ve Ağrı'nın ismini daha çok duyurmak için daha çok çalışacaklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER