Van Ağrılı Doktorun Başarısını Konuşuyor

Van Ağrılı doktorun başarısını konuşuyor

Van Ağrılı Doktorun Başarısını Konuşuyor

Ağrılı Prof Van'da Gündem Oldu


 Uzun zamandır Vad'da mesleğini icra eden Prof.Dr.Çetin Kotan salgına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürmesi nedeni ile Van'da sosyal medyanın gündemi oldu.
Çalışkanlığı ve özverisi ile Van da gündemin 1 numaralı konusu olan Prof Dr. Çetin Kotan'ı Van yerel medyasıda manşete taşıdı.
Çağdaş Haber'in Kotan'ı sütunlarına taşıdığı haberi şu şekilde;
Van’da uzun zamandır görev yapan ve samimi davranışları ile hastalarına olan yaklaşımından dolayı başta Van olmak üzere bölge halkının büyük takdirini alan Prof. Dr. Çetin Kotan’dan büyük başarı. Kotan pandemi döneminde 200 kanser hastasını amaliyat ederek, büyük bir başarıya imza attı.

Birçok hastaneden teklif almasına rağmen yıllardır Van’da özveri bir şekilde görev yapan Prof. Dr. Çetin Kotan’dan büyük başarılara imza atıyor. Hastalarla olan ilgisi ve başarılı maliyetlerden dolayı sürekli halkın ilgisini alan Prof. Kotan’a bölgeden başta olmak üzere Türkiye’nin birçok kentinden hastalar yanına gelerek şifa arıyor. Kotan Kovit-19 hastalığından dolayı birçok branştan ameliyatlar durdurulurken Çetin Kotan, normalin çok üstünde hastaya baktı. Odası sürekli hastalara dolu olan Kotan pandemi döneminde 200 hastayı ameliyat ederek, büyük bir başarı elde etti.
Çetin Kotan’ın başarısı sosyal medyanındı gündemi oldu. Yüzlerce kişi sosyal medya üzerinde Kotan’ın başarılarını paylaşarak, özverinden dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol kimsun
Erol kimsun - 3 yıl Önce

Çetin hoca tam bir dost akraba fakir kumara babası Allah ondan razı olsun ben Van'da askerken çok iyligini cana yakınlığını gördüm Allah onun gibi dostlardan ondan razı olsun selamlarımı sunar ellerinden öperim

ağrılı
ağrılı - 3 yıl Önce

Allah çetın kotan ıle kocaelıde doç dr dınçer aydın gıbı doktorları korusun yar ve yardımcıları olsun

Memet yalçın
Memet yalçın - 3 yıl Önce

Çetin hocam kendini halkına adamış gerçek anlamda mükemmelin üzerinde işinin uzmanı yok denilecek kadar prof tür Allah onun ayağına taş değdirmesin

SIRADAKİ HABER