Ve Nihayet Sayan Olayın Ciddiyetinin Farkına Vardı

Hastabüsler pozitif vaka taşıyacak

Ve Nihayet Sayan Olayın Ciddiyetinin Farkına Vardı

Kamu Kaynaklarının vatandaşın menfaatleri noktasında kullanılmadı yönünde 1 ay önce Ağrı Belediyesine yaptığımız "araçlarınızı Sağlık Müdürlüğünün emrine tahsis edin" çağrısı nihayet bugün karşılık buldu.

Bakan Fahrettin Koca'nın Ağrıyı en çok artış yaşanan kentler arasında zikretmesinden önce Ağrı da herşey güllük gülistanlık havasındaki yerel basın da başını gömdüğü yerden çıkararak konuya ilişkin duyarlılık sergilemeye başladı.

Ağrılıların ana gündem maddesinin daralmakta olan çemberle birlikte salgın olması sonrası küçük çaplıda olsa doğru işler yapılmaya başlandı.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünün hasta sevk ve nakillerinde sıkıntı yaşadığı ve vatandaşların ciddi anlamda mağduriyet yaşadıklarını ifade ettiğimiz çağrınızın ardından Ağrı Valiliği araç kiralama yöntemi ile Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü emrine 34 araç tahsis etmişti.

Çağrınıza uzun süre sessiz kalan Ağrı Belediye Başkanlığı da bugün itibari ile hastabüslerini pozitif hastaların şevki için imzalanan protokolle Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünün emrine sundu.

Sağlık Müdürlüğünün bu desteklere bundan sonraki süreci bir nebzede olsa rahat götüreceği tahmin ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER