A.İ.Ç Ü'den Geçiş Garantili Satılık Kadro

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Karabulut'un skandallarını paylaşmaya devam ediyoruz.

A.İ.Ç Ü'den Geçiş Garantili Satılık Kadro

A.İ.Ç.Ü den Geçiş Garantili Satılık Kadro

Tek Akademisyenli Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin tabela şovunu yaptıktan sonra gelen tepkiler üzerine hastanenin adını ağzına almayarak sırra kadem basan Rektör’ün geçiş garantili sekreterlik kadrolarını da peşkeş çektiği iddia ediliyor.

Gecesini gündüzüne katarak ülkenin en önemli savunma mekanizmasını oluşturan Sağlık Çalışanlarının Döner Sermayeden 30 (yazıyla OTUZ)lira gibi komik rakamlar aldığı Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinden aylık 27.000( yazıyla YİRMİYEDİBİN eski telafuzu ile 27 milyar ) döner sermaye alan A.İ.Ç.Ü Rektörü Abdulhalik Karabulut ihtiyaca binaen açtırdığı yüksek okul sekreterliği kadrosuna aldığı iki ismi kısa bir süre sonra Ağrı Belediyesine görevlendirmesi tepki çekti.

banner47
Bilim adamı kimliğini bir tarafa bırakarak koltuğunu korumak için Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini siyasete peşkeş çeken Rektör Karabulut son olarak Türkiye Eczacılar Birliğinin açıklamaları ile ulusal basında gündem oldu.

Rektör Karabulut’un Tutak’ta Şehit Cenazesinde kılınacak namaz esnasında siyasilerin yanında saf tutmak için şehit babası ve vali yardımcısını arka safa ittiğinin görüntüleri hala hafızalarda tazeliğini korurken ,Karabulut’un idaresinde ki A.İ.Ç.Üniversitesinin skandallarının ardı arkası kesilmiyor.

Kamuoyu Rektör Karabulut’un ihtiyaç belirterek kadro tahsis ettiği yüksek okul sekreterlerini Belediyeye neden görevlendirdiği sorusunun cevabını merakla bekliyor.

İhtiyaç duyulduktan sonra kadronuza aldığınız MEB personellerin belediye emrine geçmesinin ardından üstlenmeleri gereken görevleri şimdi kimler yürütmektedir.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 14:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
bence
bence - 4 yıl Önce

Bence yazdığın yazılar güzel dikkate alan varmı bu memleket kimin umrunda virüs almış başını gidiyor hergün onlar vefat var virüsten ölenlerin çoğunada kronik hastalığı yazılıyor ve insanlar cenaze yıkarken önlemini almıyor işler çığrından çıkmış diyeceksinizki siz oy verdiniz haklısınız biz oy verdik ve yıllardır da ağrıya bir güzellik olur diye oy verdik ancak oy verdiklerimiz kendilerine oy verenleri düdüklemeye çalışıp kendilerine oy vermeyenleri dışardan gelenleri el üstünde gezdirip sadece ve sadece sosyal medya boy göstermetedirler yapacağımız bir şey Allahım dan dilerimken seçime sağ salim ulaşalım o zaman kapımıza geldikleri zaman bunları kimleri bir yerlere makama getirdiler ise gidip onlardan oy istemlerini söyleriz yeterki Allah ömür versin o günleri görelim

emrah
emrah - 4 yıl Önce

gerçekten çok yazık. memlekette kim başa geldiyse har vurup harman savurur.
insanımıza o kadar anlatoiıyoruz ki"kim hizmet edecekse ona oy verin" diye ama kimse dinlemiyor. memleket her seçiöde 10 yıl geri gidiyor...

Naim Aslan
Naim Aslan - 4 yıl Önce

Sürekli ağrı 04 haberde çıkan reklamlardan anladığım kadarıyla 411 liraya ev sahibi olun acaba gerçekmi bunun nasıl gerçek olduğunu anlıyacağiz

Naim Aslan
Naim Aslan - 4 yıl Önce

Sürekli ağrı 04 haberde çıkan reklamlardan anladığım kadarıyla 411 liraya ev sahibi olun acaba gerçekmi bunun nasıl gerçek olduğunu anlıyacağiz
05437114366

SIRADAKİ HABER