Yerel Yönetimler Derneği Taşdemir'i Ziyaret Etti

Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Cevdet Taşdemir'e ziyaretler devam ediyor

Yerel Yönetimler Derneği Taşdemir'i Ziyaret Etti

Ağrı Yerel Yönetimler Derneği Başkanı Murat Kılıç, Yöneticiler Murat Tan ve Muhsin Tayhan ile birlikte Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine Müdür yardımcısı olarak atanan Cevdet Taşdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Müdür Yardımcısı Taşdemir; Hizmet için buradayız. Yaklaşık 1 Aydır müdür yardımcılığı görevini sürdürüyorum.Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi adına elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.Çünkü Ağrı halkının bu konudaki hassasiyetlerini çok iyi bildiğim için görevimi titizlikle yerine getirme noktasında çaba sarfediyorum. Bizler için makam ve mevki asla ölçüt değildir. Tek ölçüt Ağrılı vatandaşlarımızın daha iyi bir hizmet alabilmesidir,dedi.
 
  Yerel Yönetimler Derneği Başkanı
Murat Kılıç; İlimiz için kim taş üstüne taş bırakıyorsa Allah ondan razı olsun. Güzel şehrimiz her şeyin en iyisine layık.Bu konu da bizlere düşen ne varsa elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz,dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 00:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
ağrı 04
ağrı 04 - 3 yıl Önce

bunun neresi haber. habercilik diye birilerine yalakalık yapıyorsunuz. hastanede başhekim var, müdür var yapılan temizliği bile bir lütuf, bir başarıymış gibi müdür yardımcısına mal ediyorsunuz... yazık

Ömer
Ömer - 3 yıl Önce

Helal olsun , memlekete böyle işini dürüstce yapan adam gibi adamlar lazım, masAllah müdürüm. Allah razı olsun senden

Ömer
Ömer - 3 yıl Önce

Helal olsun müdürüm, memlekete böyle işini dürüstce yapan adam gibi adam lazım. Allah senden razı olsun Cevdet müdürüm.

SIRADAKİ HABER