Ağrıda Covid-19 Vaka Sayısı Kaç Oldu

Ağrı da salgına karşı başarılı bir çalışma sürdürülürken son vaka sayıları herkes tarafından merak ediliyor

Ağrıda Covid-19  Vaka Sayısı Kaç Oldu

Ağrı da Corona Virüs Salgınınında Son Durum Ne 
Bütün dünyayı etkisi altına alan ve yaz aylarında pik yaparak Ağrıda büyük korku salan corona virüs salgınında Ağrının son durumunu sizler için araştırdık. 
Birinci dalgada yaşana  pik sonrası Ağrı Valiliği tarafından açıklanan önlemlerin uygulanması ve il sağlık müdürlüğünün başarılı filyasyon çalışmaları ile Ağrıda süreç başarı ile yürütülüyor.
Sağlık altyapısı yetersizliği nedeni ile Türkiye sıralamasında sonda yer alan Ağrı, Valiliğin doğru kararları,emniyet teşkilatının kararları uygulamadaki kararlılığı ve sağlık camiasının fedakar çalışmaları neticesinde Covid-19 salgını ile mücadelede en başarılı 5 il arasında yer alıyor.
Türkiyede test vaka oranı yüzde 5 olurken bu rakam Ağrı da yüzde 3,25 olarak görülüyor.
Corona Virüs şüphesiyle hastaneye gelen vatandaşların sayılarınında düşmesi beraberinde koordineli çalışmanın getirdiği başarıyı perçinliyor.
Peki Ağrı da kaç vaka var ?
Salgının pik yaptığı dönemde herhafta resmi rakamları paylaşmış ve vaka sayılarının 10 binleri aştığını görmüştük.Bu kez resmi olmayan ama güvenilir bir kaynaktan edindiğimiz bilgilerle Ağrıda ki son  durumu sizlerle paylaşalım.
Edindiğimiz bilgilere Hastanede toplam yatan hasta sayısının 187 olduğu Ağrıda ,yoğun bakım hasta sayısının 26 olduğu net sayı olarak ifade ediliyor.
Bundan sonrası yaklaşık rakamlarla eriştiğimiz bilgiler ve Ağrıda Corona Virüs pozitif sayısının 1000 dolaylarında temaslı ile birlikte toplam rakamında 3200 civarında olduğu bilgisi ediniliyor.
Ağrıda olası artışın seyahat serbestisi ile başlama ihtimalide göz önünde tutularak zorunlu olmadıkça seyahat edilmemesi gerektiğinin altı çiziliyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 10:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halide Baldız
Halide Baldız - 3 yıl Önce

İnşAllah Allah ım hepimizi kurtarsın güzel Allah'ım hastalarımıza Şafii isminle şifa versin inşAllah

Vatandas
Vatandas - 3 yıl Önce

Kaynagin ne usta kafadan sayilar veriyorsun

Volkan Demirel
Volkan Demirel - 3 yıl Önce

Bundan okadar emınmısınız başarılı oldugu uz dan bencedegıl

SIRADAKİ HABER