İcralık Olan A.İ.Ç Ü ne Rektör Atanacak

Kötü yönetimin sonucunu icralık olarak ödeyen A.İ.Ç.Ü yeni rektör atanacak

İcralık Olan  A.İ.Ç Ü ne Rektör Atanacak

YÖK Aralarında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesininde bulunduğu 12 Üniversiteye Rektör atanacağını duyurarak başvuru tarihlerini açıkladı.
Kurucu Rektör İrfan Aslan'ın 2 dönem sürdürdüğü göreve daha sonra Abdülhalik Karabulut atanmıştı.Halen Ağrı İbrahiç Çeçen Üniversitesi Rektörlüğünü yürüten Karabulut'un liyakat esasını gözardı etmesi ,adrese teslim kadro tahsisleri ile sıkça gündeme gelmişti.
Karabulut'un son skandalı da Ağrı İbrahim Çeçe  Üniversitesine icra gelmesi olmuştu.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi rektörlük başvurularının 31 Ocak Perşembe günü son bulacağı ilan edilirken çok sayıda başvuru olacağı tahmin ediliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 3 yıl Önce

Yandaşlıktan başka bir haber değildir. Diğer rektörün atamalarını hiç konusamiyorsunuz(kardeşinin damadının amcasının oğlunun ve diğer bir sürü Erzurum'da çoban bile olamayan hocaların atamalarını görmezden geliyorsunuz)neden çünkü bu rektör tüm daire başkanlarını rektor yardımcılarını ağrıdan seçti ve sizde bunu cekemiyorsunuz.

memur
memur - 3 yıl Önce

üniversitemiz inşAllah bu kişiden kurtulur.
liyakat gözetmeksizin, karakter ve bilgi yoksunu tüm adamlar yükseltildi bunun zamanında.
hiç işe yaramayan adamlar enstitü sekreteri, yüksek okul sekreteri fakülte sekreteri olarak atama yaptı.

Tayfun
Tayfun - 3 yıl Önce

İsabetli bir karar olur hocaların yarısı Erzurum'dan gelme okulda hiç bir sosyal aktivite alanıda yok bir sorun olduğunda şikayetçi olabilecek bir birim bile yok

Samet
Samet - 3 yıl Önce

Kurucu rektör ne çabuk kıymete bindi. İrfan Aslan ‘bu üniversiteye bir daha ağrılı giremez’ diyen biriydi. Ne çabuk unuttunuz o günleri. Hey gidi heyyy.

Mmg
Mmg - 3 yıl Önce

Öğrenciye dair sosyal aktivite yapılmıyor zaten o yüzden öğrenciler ağrıyı tercih etmiyor o parayla ne yapılıyor çok merak ediyorum

Burhan Alptekin
Burhan Alptekin - 3 yıl Önce

Ben Abdulhalik hocanın bu tenkitleri kesinlikle haketmediğini düşünüyorum. Öte yandan eski rektöre yapılması gereken eleştirileri bugün mevcut rektöre maletmek/yapmak açıkçası ya basiretsizlik ya da insafsızlıktır.

Burhan Alp...
Burhan Alp... - 3 yıl Önce

Bu kadar vicdansız olmayı neye borçlusunuz acaba!

SIRADAKİ HABER