Kategoriler

Ağrı04Haber

Temel'den Savcı Sayan'a Jet Cevap

Dbp İl Başkanı Bahattin Temel Saosyal Medya hesabından Sayan'a jet hızında cevap

DBP İl Başkanı Bahattin Temel Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan'a sosyal medya hesabı üzerinden jet hızında cevap verdi. Temel ''Savcı Sayan'ın Ağrı da alacağı sadece boyunun ölçüsüdür'',dedi.

DBP İl Başkanı Bahattin Temel paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Daha bu güne kadar evine 2 ekmeği alnının teri bileğinin hakkı ile almamış bir isim dün ‘’ Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP’de milletvekili olurduk. AKP ve Tayyip Erdoğan ‘gömlek değiştirdik’ dedi, aldanmayın. Yılanlar da gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez” diyen bir adam şimdi Yılan olarak nitelediği ismin kudretine güvenerek Ağrı da halkımızın emeğinin ,iradesinin sonucunu olan meşru bir seçime mütecaviz bir ifade ile gölge düşürme çabasındadır.

Sayın Savcı Sayan’a şunu hatırlatmak isteriz ki ne Ağrı’nın 18 mahallesi Beyaz Tv stüdyolarıdır.Ne de bu seçimin moderatörleri yandaş gezetecilerdir.Biz sizin karşılığınızı Tutak Belediye Başkan Adaylığınızdan Ağrı Milletvekili adaylığınızdan da biliriz..

Ağrıyı bir stüdyo olarak değerlendiriyorsanız biz ayna tutalım siz boyunuzun ölçüsünü alın ve gidin ama Ağrı’nın Ağrılının iradesine gölge düşürmeyin Ağrılılara hakaret etmeyin.

Yorumlar

Ahmed 5 Yıl Önce

Bu bahattin temel denen arkadaş bütün ağrının temsilcisi gibi laflar ediyor. Sen kendin ve partin adına konuş ağrılılar adına mesaj verme.

AĞRILI 5 Yıl Önce

Terör örgütünü destekleyen terör örgütü için açlık grevine giren Ülkeye acıdan başka hiç bir şey getirmeyen Allah ile din ile hiç bir bağlantısı olmayan bir partiye ve adaya oy verecek kadar karaktersiz değilim

Ramazan 5 Yıl Önce

Ağrı lılar adına konuşmasın bahaddin denen şahıs sizin dönemlerinde gördük bahattin bey sırrı ne yaptı memlekete Allahtan kayyum geldide şehir adam olmaya basladi

X şahıs 5 Yıl Önce

Bu partili değiliz ama sizin dışarıdan ithal ettiğiniz milletvekilleri ve belediye başkanı adaylarını da unutmadık...

Ağrılı seydo 5 Yıl Önce

Bu yorumları yazanlar kesinlikle ağrılılar değiller birde dinine sevdalı bir halkı dinsizlikle suçlayan hadini bilmezler dünüp kendine baksınlar ne kadar müslümanlar acaba? Ağrılı seydo

Daha Fazla Haber
AĞRI
1150 Kez Görüntülendi.
Bu Kez Kaza Haberi Taşlıçay’dan Geldi
AĞRI
1213 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Çözüm İçin Yollarda
AĞRI
1039 Kez Görüntülendi.
Ağrı ASP Finale Yürüyor
AĞRI
4696 Kez Görüntülendi.
İki Çocuk Annesi Kadın Kızıyla Birlikte Toprağa verildi
AĞRI
2703 Kez Görüntülendi.
Fenerbahçe Yönetimine Ağrılı Aday
AĞRI
2965 Kez Görüntülendi.
Kanser Doğu Anadoluyu Sardı
AĞRI
4353 Kez Görüntülendi.
Sarıcan Kazasında Ölü Sayısı 4'e Çıktı
AĞRI
3178 Kez Görüntülendi.
Ağrı Güne Kara Haberle Başladı 2 Ölü 5 Yaralı
YAŞAM
1510 Kez Görüntülendi.
Abdurrahman Yılmaz'ın Acı Günü
GÜNDEM
995 Kez Görüntülendi.
Kayseri Uçağına Yıldırım Çarptı