Kategoriler

Ağrı04Haber

Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var

Erzurum-Aşkale kara yolunda sabah saatlerinde yaşanan facianın ardından aynı noktada ikinci bir zincirleme kaza meydana geldi. İran plakalı yolcu otobüsü ve tırların karıştığı kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Sabah saatlerinde çok sayıda aracın karıştığı ve 27 kişinin yaralandığı bölgede, henüz ilk kazanın izleri silinmeden ikinci bir facia yaşandı. Erzurum-Erzincan kara yolunun Aşkale mevkiinde, İran'a ait bir yolcu otobüsü ile iki tır çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda AFAD, sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Yolcu otobüsünde hayatını kaybeden ve araç içerisinde sıkışan sürücü, ekiplerin vinç yardımıyla gerçekleştirdiği uzun ve titiz çalışmalar sonucunda çıkarılabildi. Yaralılar, bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Art arda yaşanan iki kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapanan Erzurum-Erzincan kara yolu, kazaya karışan araçların bölgeden kaldırılması ve yol temizleme çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

​İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Uğurlu, kaza bölgesine giderek incelemelerde bulundu ve yürütülen çalışmalar hakkında ekiplerden detaylı bilgi aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
445 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
244 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
244 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3265 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
248 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar
AĞRI
793 Kez Görüntülendi.
Polis Patnos'ta Kuş Uçurtmuyor
AĞRI
163 Kez Görüntülendi.
Ağrı'dan Gazze'ye Dev Destek Patnoslu İsimden Örnek Hareket
AĞRI
441 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Ramazan Zammı Sofraları Vurdu
AĞRI
263 Kez Görüntülendi.
Ağrı Kadın Platformu 1. İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
AĞRI
1616 Kez Görüntülendi.
KOM Ekipleri Düğmeye Bastı Binlerce Kaçak Malzeme Ele Geçirildi