Kategoriler

Ağrı04Haber

Ayıp Oluyor Beyler

Bora Erim yazdı

15 Temmuz tarihinin önem be anlamını herkes biliyor kanımca, bu önemli tarihin unutulmaması için Şehrimizde bir park inşaa ediliyor.

Buraya kadar her şey çok güzel, şimdi güzel olmayan tarafını anlatalım.

Bu park yürüme mesafesinden uzak bir bölgeye çok ciddi meblağ paralar harcanarak yapılıyor.

Zira bu tutar ile Ağrı mız da 100 lerce kişinin çalışacağı üreteceği fabrikalar yapılabilirdi.

Park yapıldı yerleşim yerlerine uzaklığı ve yakın zamanda yerleşim yerine daha yakın olan millet parkı, 15 Temmuz parkını atıl duruma getirdi.

Buraya kadar hakikati yazdık şimdi duyduklarımızı yazalım:

15 Temmuz millet şehitleri parkının fuhuş ve uyuşturucu merkezi haline geldiği ve çocuk oyun alanlarının kullanılamaz hale geldiği çok kişi tarafından söyleniyor.

Ayıp ötesi bu durumu kaleme almasaydık ayıp olurdu zira çiçeği burnunda belediye başkanımız şehrin sorunları ile ilgilenmek yerine İstanbul seçimlerinde partisi için çalışmaya gitmiş.

Ayıp bu kadarlada bitmiyor, aynı Sayın SAYAN belediye başkanlığı yardımcılığına şehrin yabancısı birini getirerek resmen millet ile alay ederek ayıp etmeye devam ediyor.

Bu kadarla bitse eyvallah diyeceğiz lakin bununlada yetinmiyor, ilk göreve başladığı günlerde elinde itfaiye hortumu şehrin kaldırım ve yollarını yıkayan Sayın Başkan, hangi kaldırımı ve yolu yıkadı bilen yok zira havaların ısınması ile toz teneffüs ertme zamanı başladı, tozdan boğuluyoruz.

Tribüne oynayıp iş yapmamak böyle oluyor anlaşılan.

Ayıptır günahtır.

Bu arkadaşı bu şehre Belediye başkanı olarak gönderen, seçen, seçtiren herkes bu vebalin ortağıdır.

Selam ve Saygılarımla

Yorumlar

Içinizdenbiri 5 Yıl Önce

Daha bunlar iyi günlerimiz...Ama bize herşey müstehak.

Dışarıdan biri 5 Yıl Önce

Arkadaşlar bu adamın ne mal olduğunu bile bile oy verdiniz tebrik ederimm belediyeye kendi ailesini yerleştirmiş ne kadar ihaleci akrabası varsa ak Baba gibi üşüştuler şehire yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bunlar iyi günleriniz Allah yardımcınız olsun

Ağrılı 5 Yıl Önce

Adam Ankarayı dolandırmış harç borç batağında Borç söylenilene göre 40 trilyon Bu borçu Ağrı Belediyesinde cıkartıp 2023 Olabilirse milletvekili adayı olur. Secilir seçilmez orayı bilemeyiz. Belediye Başkanı ve kardeşleri hangi tefecilerden ne kadar para almış onu bilen var mı bilemem Para almış olduğu tefecinin kendi ağzıyla dediği rakam 800 milyar Bu para 1 trilyon 400 milyar olmuş Ayrıca kardeşinin tefecilere ayreten 400 milyar borcu olduğunu tüm Ağrı halkı biliyor. Belediye başkan zatı secim arafesinde her aileye iş sözü vermiş. Ayrıca secim arafesinde akrabası yakını oğlu kızı kardeşi pkk kck fetodan tutuklu veya işinden atılan ailelere, Söz verip onların serbest bıraktıp ve işlerine geri getirecektir. Bu zat tv kanallarına cıkıp kürt kadın ve erkeklerine devlet size dinleme cihazı takmış diye alay etmedi mi. Ak Parti bu duruma ve gerilemeye başlamasının sebebi davasına sahip cıkan siyasetcilerini bırakıp Hep yolda bulduklarıyla devam ettiği için bu çöküşü yaşıyor. Allah sonumuzu böyle bozuk insanlarla aynı havayı solumak nasip etmesin

Daha Fazla Haber
AĞRI
525 Kez Görüntülendi.
Aras ; Çıkarılan Tüm Zorlukları Halkımızla Birlikte Aşacağız
SAĞLIK
7225 Kez Görüntülendi.
Biontech Aşısı Olanlara Kötü Haber
AĞRI
3662 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras'ın Mesai Mefhumu Yok
AĞRI
3054 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi
AĞRI
333 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kararlı ''Uyuşturucuya Geçit Yok''
AĞRI
495 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Avrupa Standartlarında İngilizce Eğitimi Başladı!
AĞRI
2718 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Mahsur Kalan 2 Çocuk Kurtarıldı
AĞRI
3588 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 3 Kişiyi Öldürmeye Teşebbüs Etmişti ,Yakalandı
AĞRI
4403 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da devrilen aracın sürücüsü hayatını kaybetti
AĞRI
1690 Kez Görüntülendi.
Resmi Gazetede Yayımlandı ''Ağrılı İsme İstiklal Madalyası Verilecek''